Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noi șefi la DNA, DIICOT și Parchetul General până pe 22 ianuarie 2020

Monday, 02 December 2019, 18:38 Sursă: Realitatea.NET

Ministerul Justitiei organizeaza, la sediul sau din Bucuresti, în perioada 02.12.2019-22.01.2020, selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerilor de numire pentru ocuparea functiilor vacante de conducere, respectiv: Procuror  general al  Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie si Procuror sef  al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Prima etapă a procesului e depunerea dosarului de candidatură, urmată de susținerea interviului, care va consta în: sustinerea proiectului privind exercitarea atributiilor specifice functiei de conducere pentru care participa la selectie; verificarea aptitudinilor manageriale si de comunicare; evaluarea pozitiei candidatului in raport cu valorile profesiei si a functiei pentru care candideaza ( integritate, responsabilitate si raspundere).

De notat că audierea candidaților va fi transmisă în direct, audiovideo, pe pagina de internet a Ministerului Justitiei.

Rezultatele selectiei se vor afisa la sediul Ministerului Justitiei si se vor publica pe pagina de internet pe 21 ianuarie 2020. Propunerile ministrului justitiei vor fi inaintate apoi CSM pentru avizul consultativ, după care vor fi trimise președintelui Iohannis pentru numirea în funcțiile de conducere.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-03 06:17:01
Alungati fosilele numite si imputernicite !!!

Structurile statului nu pot opera cu slugoi politici care se schimba anual. In afara de ministri, restul angajatilor trebuie sa aiba pregatire de specialitate (nu diplome modificate la xerox) si sa participe la CONCURSURI PUBLICE, iar orice cochetare cu politicul sa fie considerata trafic de putere si de influenta, ... infectia politica trebuie scoasa din structurile statului !!!

Alte articole din: POLITICĂ