Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

MRU îl atacă dur pe Ponta: Restanțe enorme la o guvernare populistă! 14 miniștri cu probleme penale!

Wednesday, 13 May 2015, 22:34 Sursă: REALITATEA.NET

Fostul premier a precizat că ar fi vrut să vadă că Ponta, PSD și PNL sărbătoresc anul acesta 10 ani de la semnarea Tratatului de aderare a României la UE, alături de toți românii, și nu sărbătorirea a 3 ani de la căderea Guvernului pe care el l-a condus:

”Aniversare de 3 ani de la căderea guvenului Ungureanu? Derizoriu, este singurul cuvânt blând pe care pot să îl găsesc.  M-aș fi bucurat să îl văd nu doar pe premier, nu doar pe cei din PSD, ci și pe cei din PNL, sărbătorind laolaltă, cu toți romanii, aici în țară sau peste granițe, scurgerea a 10 ani de la semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la UE.  Avem nevoie de această conștiință, o spun gândindu-mă la faptul că mulți uită că libera circulație pe continent, între Paris și București, între Viena și Timișoara, se întâmplă pe seama faptului că suntem parte a Uniunii Europene”, a spus acesta.

Mai mult, Ungureanu a declarat că în opinia sa, guvernarea Ponta are restanțe enorme la guvernarea excesiv de populistă, dar și 14 miniștri care au probleme penale:

Guvernarea PSD este confuză, excesiv de populistă și din păcate lipsită de consisntență. Nu spun ca nu au existat intenții bune. Nu spun că nu au existat proiecte care puteau fi îmbrățișate și de un partid de centru- dreapta, de PNL, din care eu fac parte? Cum sa nu ma bucur când cineva spune că vom cobori TVA-ul de la atâta, la atâta, la mărfuri de guvernare? Cum să nu mă bucur când cineva spune că da, dorim să micșorăm CAS-ul la angajat și la angajator? Dar nu este suficient pentru că și cea mai frumoasa floare este înecată într-o mare de mărăcini. Din păcate, sunt 14 miniștri cu probleme penale, din vara lui 2012 până acum. Sunt restanțe enorme la guvernare, inclusiv față de propriul program de guvernare. Să vă amintesc de fapatul că 962 de km de autostradă promiși, dintre care știm de 160, și aceia inaugurați, pe baza unor proiecte ajunse la maturitate, pornite de către Guvernele dinaintea Guvernelor PSD?(..) Nu pot să imi imaginez că Romania este o țară care este compusă doar din oameni care se gandesc exclusiv la furtisag, nu îmi pot imagina că nu se poate pune în Palatul Victoria un Guvern care să nu aiba exclusiv satisfacerea propriului orgoliu al partidului”, a mai punctat Ungureanu.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ