Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Monica Macovei critică Baroul, după ce a amânat o decizie în cazul lui Ponta: Fermitate!

Tuesday, 13 September 2016, 23:59 Sursă: REALITATEA.NET

"Ordinul ministrului Educaţiei prin care i-a fost retras lui Victor Ponta titlul de doctor în drept este executoriu. Am spus acest lucru şi la şedinţa Consiliul Baroului Bucureşti, săptămâna trecută, când am fost invitată să susţin cererea privind excluderea lui Victor Ponta prin revocarea actului administrativ de primire în profesie fără examen. Deşi ordinul este executoriu, Baroul Bucureşti a decis astăzi (marţi, n.r.) să aştepte rezolvarea cererii lui Ponta de anulare a ordinului ministrului Educaţiei prin care i-a fost retras titlul de doctor", a scris Monica Macovei pe Facebook.

Europarlamentarul susţine că Baroul că ar fi trebuit să revoce decizia de intrare în avocatură fără examen în cazul Ponta.

"Ar fi fost bine ca Baroul Bucureşti să dea astăzi dovadă de fermitate, să revoce decizia de intrare în avocatură fără examen şi să transmită un mesaj clar de respect faţă de toţi avocaţii oneşti şi profesionişti care au intrat în avocatură cu examen, cu doctorate neplagiate, şi nu prin minciună şi falsuri", a arătat Monica Macovei.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ