Ministrul Finanțelor, anunț despre salariile angajaților de la Primăria Capitalei

Friday, 10 January 2020, 10:12 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu scrie pe Facebook despre ”Gabriela si dramoletele ei”, afirmând că primarul Capitalei Gabriela Firea are banii pentru salarii in conturile primăriei încă de joi, în replică la acuzaţiile acesteia conform cărora Ministerul Finanţelor nu a virat banii pentru salariile angajaţilor Primăriei Capitalei şi ai instituţiilor din subordine.

Florin Cîţu o acuză pe Gabriela Firea că minte, că a furat startul campaniei electorale şi că manipulează bucureştenii.

”Gabriela Firea iar a furat … startul pentru campania electorală. Însă în premieră pentru bucureşteni îi manipulează şi se foloseşte de ei. Este momentul ca TOŢI bucureştenii să afle adevărul în legătură cu minciuna pe care a aruncat-o ieri în spaţiul public. Mai ales cei care nu o vor mai vota.

Adevărul este simplu şi doar unul. Gabriela Firea are banii pentru salarii în conturile primăriei încă de ieri. De ce i-a minţit şi i-a speriat pe bucureşteni, ar trebui să explice astăzi”, a scris Cîțu în postarea intitulată ”Gabriela şi dramoletele ei”.

Firea acuză Ministerul Finanțelor că nu a virat banii pentru salariile angajaților din Primăria Capitalei

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente

Warning: urldecode() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/virtualhost/dev-realitatea.net/frontend/controllers/ArticleController.php on line 132
2020-01-10 13:29:44
Va asreapta banii ,bani multi,dar sa nu tradati

Luați bani de unde suntem jecmăniți ,compradorilor sau tăceți spre binele lor Dacă masonii sunt ingrijorati de bani pentru pensii,vă spun eu de unde aduceti bani la buget:de la cresterea redevențelor ,care imbogățesc pe străini,din cresterea impozitelot la multinaționale,din impozitarea celor 876 miliarde de doalri care se transferă și țară.Urmăriți blogerii patriei ,ei spun ca tara a sărăcit ,ca s-au plătit/pentru muncă nu distractia ,e-adevărat la PSD/ a două angajate cu stirea dlu Dragnea.La asta răspundeti,mai avem noi țară.mai avem noi guvern ?Ca sticla poate fi linșă doar de vulpe,barza... /vai dle guvernator,ma iertați/

Alte articole din: Ultimele Stiri