Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mesaj cumplit pentru Dragnea: ”Liviule, auzi zăngănitul cătușelor?”

Friday, 03 May 2019, 17:28 Sursă: REALITATEA.NET

Liberalul Florin Cîțu susține că Liviu Dragnea încearcă să scape de închisoare cu banii românilor. Concret, președintele PSD este acuzat că folosește banii împrumutați de guvernul României la dobânzi foarte mari pentru mită electorală.

Redăm, mai jos, mesajul lui Florin Cîțu. 

”Liviule, auzi zanganitul catuselor?

Dragnea vrea sa scape de puscarie pe banii romanilor.

Va intrebati de ce se imprumuta Romania asa de mult si asa de scump. Sa va spun secretul.

Dragnea foloseste banii imprumutati de guvernul Romaniei la cele mai mari dobanzi din UE pentru MITA electorala pe care o da prin toate fondurile si programele pe care le viseaza noaptea si le pune in aplicare ziua.

I-a spus lui Valcov sa-i dea ordin lui Teodorovici sa faca rost de bani urgent pentru Fondul de Dezvoltare si Investitii. Teodorovici a luat deja 3 miliarde de euro la dobanzi astronomice. Si a anuntat ca va lua toata suma pana la sfarsitul anului.

Doar tarile din lumea a treia se mai imprumuta la aceleasi costuri.

Sa va explic cum stau lucrurile.

Teodorovici imprumuta in numele nostru de pe pietele internationale. Dobanzi mari, sume mari, pe termen foarte lung. Doua generatii de acum inainte muncesc sa plateasca pentru Dragnea si Valcov. Teodorovici ii condamna pe romani la sclavagism ca sa scape Dragnea de puscarie.

Banii luati la dobanzi de 5% (sau mai mari), chiar si in euro, sunt dati ca MITA electorala prin FDI si alte fonduri si programe similare.

Cine plateste DIFERENTA de dobanda?

Dancila, Teodorovici si Ghizdeanu va avertizez. Ce faceti acum este penal. Diferenta de dobanda o sa v-o imputam voua!

Curtea de Conturi trebuie sa intervina IMEDIAT. Daca in 30 de zile CC nu s-a autosesizat voi face plangere penala presedinteului Curtii de Conturi, domnul Busuioc.

Dragnea, Valcov, Dancila, Teodorovici, veniturile la buget NU SUNT banii vostri sa va faceti voi campanie cu ei si sa-l scapati pe Dragnea de puscarie. Ce faceti voi este penal si veti raspunde TOTI!”


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ