Marcel Ciolacu avertizează Guvernul: ”Nu poți să eviți Parlamentul când faci bugetul de stat”

Wednesday, 04 December 2019, 19:18 Sursă: Realitatea.NET

Prima ședință Cex s-a încheiat. Președintele interimar a declarat la ieșirea de la întrunire că intenționează să readucă la partid oamenii care au fost excluși. El a avut de făcut câteva avertismente la adresa acțiunilor Guvernului.

Adaugă părerea ta

Marcel Ciolacu - președintele interimar al PSD și, totodată, președintele Camerei Deputaților a atenționat Guvernul Orban să nu vină să își asume, în Parlament, legea bugetului.

”Să nu aibă intenția de a veni cu asumarea pe bugetul de stat, pentru că este cea mai importantă lege. Dezbaterea e fondul democrației, se face în Parlamentul României. Nu poți să eviți Parlamentul când faci bugetul de stat. Nu și-a permis nimeni până acum, dar România este plină de surprize”, a declarat Marcel Ciolacu.

Preşedintele interimar al PSD a anunţat și că în mandatul său nimeni nu va fi exlus din partid, ci se va încerca readucerea în PSD a unor persoane.

"În perioada în care voi fi eu preşedinte interimar, nimeni nu va fi exclus din partid. Din contră, am declarat că aş vrea să-i aducem înapoi pe unii dintre cei care au fost excluşi", a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă printre cei vizaţi se află şi fostul premier Mihai Tudose, Ciolacu a răspuns: "Mihai Tudose nu a fost exclus. Au fost excluşi Marian Neacşu, Sorin Grindeanu, Adrian Ţuţuianu."

Comentarii Existente
2019-12-04 22:18:55
Costel

Bugetul este aprobat de "Parlamentul meu" si nu de PSD se pare.

2019-12-05 04:45:38
Asta chiar mai viseaza ca il asculta cineva !!!

Au manipulat electoratul la ultimele alegeri si au obtinut 20-25 % cu care au ocupat juma de parlament si au inceput ciordeala la liber ... a zburat cioara cu matzul !

2019-12-05 06:03:11
PNL,scimbati si sefii la Camere,ca aveti succes la toate,pe baza de consens,teoria doamnei demise !

Vai .dl Costel,nu vă dati seama ce puteri uriesesti aare PSD si cum impune el agenda politică ?Parlamentul a aprobat recursul compensatoriu dar ce pune in loc ?USR nu a propus si ceva pentru conditii uamne in puscării,pentru ca seful lor nu a ajuns la temnită.Acciza ?O plăteam noi si o incasa statul ,să facă drumuri pentru a merge la Coasta de Azur, acum o incasează monopolurile din petrol.Cu impoziti part time ,nu mi-e clar,cine nu -l mai plăteste firmele sau angajații?Va prolifera munca pe bucată,că e pe gratis si oamenii vor veni din dispora ,adusi de guvernul ales de ai.

2019-12-05 10:57:43
Deci psd e-n opozitie isi face curatenie, pleaca nasu vine finu..

Si-i aduce p-aia dati afara, halal primenire!Criza de cadre? Nah, rotatia cadrelor! obiceiurile vechi mor greu.

Alte articole din: Ultimele Stiri