Lider PSD: "M-aș bucura de un conflict Iohannis-Orban"

Sunday, 08 December 2019, 20:28 Sursă: g4media.ro

Autor: Realitatea.NET

Pe modelul, "să moară și capra vecinului", Marcel Ciolacu a declarat că nu știe dacă, în momentul de față, există un conflict între președintele Iohannis și Ludovic Orban, dar s-ar bucura dacă ar exista unul! 

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a fost prezent duminică seară, la Antena 3, unde a declarat că PSD nu va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban ”doar de dragul de a depune o moțiune”.

"Nu vom depune o moțiune doar de dragul de a depune o moțiune. Aș dori ca domnul Orban să realizeze că este la guvernare. Cu toții auzim în fiecare zi de ce nenorociri a făcut PSD. Altceva concret eu nu am auzit. Doar că nu mai ai voie să cumulezi pensia cu salariul și nu mai știu ce n-ai voie să mai faci.

Domnul să o ia mai încet și să îl mai liniștească sau să îl schimbe pe ministrul Finanțelor că după declarația lui cu contabilitatea dublă a ajuns euro la 5 lei.

Dacă vor vrea să vândă CEC-ul vom depune moțiune de cenzură.

Românii au hotărât să nu se mai dea OUG pe Justiție. Acum au găsit acest artificiu cu asumarea răspunderii. Noi ne-am luat porția pentru că nu am fost suficient de transparenți în ce privește Justiția. Vom vedea dacă depunem moțiune de cenzură, în funcție de cum vor depune asumarea răspunderii, separat sau nu.

Este incorectă discuția privind alegerile în două tururi, să schimbi regulile în timpul jocului. Putem să discutăm pentru 2024. Dacă vor depune asumare pentru alegerile în două tururi, categoric vom depune moțiunea de cenzură. Am văzut că UDMR nu susține alegerile în două tururi.

E cazul să se adune mai mulți, să muncească mai mult.

(dacă PSD și-a dat jos două guverne, de ce nu ar face și PNL la fel, ca să ajungă la anticipate) A încercat și PSD, domnul Adrian Năstase, în 2003, și atunci decizia PSD a fost că nu e corect să facem când tu, ca partid, nu ești pe val. Una dintre greșelile majore ale PSD au fost schimbările de guvern Grindeanu, Tudose și toți cei 72 de miniștri și s-a văzut la alegerile europarlamentare. Alegerile anticipate pornesc când nu există o majoritate conturată. (dacă ar exista un conflict între Iohannis și Orban pe neînțelegerile privind alegerile anticipate) Nu știu, dar m-aș bucura. Normal, ca partid de opoziție m-aș bucura", a declarat Ciolacu.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri