Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lege cu dedicație pentru Liviu Dragnea?! Proiectul lui Șerban Nicolae cu privire la paradisuri fiscale, adoptat de Senat

Monday, 02 December 2019, 22:58 Sursă: Realitatea.NET

Propunerea legislativă a lui Șerban Nicolae privind unele măsuri de regim fiscal derogatoriu aplicabil anumitor terenuri, construcții edificate pe acestea și anumitor activități economice autorizate a fost adoptată cu 61 de voturi pentru 24 împotrivă și 11 abțineri.

Propunerea legislativă are ca obiect de reglementare instituirea unui regim fiscal derogatoriu aplicabil terenurilor sub forma insulelor, grindurilor și altor suprafețe de uscat, a construcțiilor edificate pe acestea și a anumitor activități economice autorizate ”cu scopul de a dezvolta activitățile economice, de a crea locuri de muncă și, implicit, de a crea veniturile bugetare”.

„Se creează paradisuri fiscale pentru prieteni. Este vorba de rezolvarea unor interese de grup”, au susținut încă de la început contestatarii legii.

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a explicat că adoptarea proiectului nu respectă principiul bicameralismului. „Această lege transformă Belina într-un paradis fiscal. PNL va contesta această lege la Curtea Constituţională, lege care a fost făcută pentru interesul direct al preşedintelui PSD, Liviu Dragnea”, a susţinut Turcan atunci când așa numita ”Lege Belina” a mai fost discutată în Parlament.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-02 23:20:37
nelu cimpoi

Dupa obrazniciile de inaninte,ai mai slabit doar la fata.Prostia si magaria nu le-ai resuscitat.Asta este politica voastra.Trebuie sa iesi mereu in fata si sa dai in stanga si-n dreapta fara sa gandesti.De acesti oameni Pulitici NU AVEM NEVOIE!

2019-12-03 06:29:23
Cu ce ajuta umflatul asta TARA si POPORUL !???

Cu ce isi justifica umflatul SALARIUL si PENSIA pe care i-o platesc contribuabilii naivi si decenti ! Taiati impozitele cu 50% si o sa bubuie tara de ''investitii'' ...

2019-12-03 10:55:31
Iar legiferarti pentru yankei saă ne lasa cu gazele ale ,acum cand au devenit productive ?

Dl Nelu Cimpoi,nu mai aveti loc de Dragnea nici acum ?O lege care aduce avntaje yankeilor e mai bună decât legeaa care prevede facilități pentru activitățile nerentabile ?Si PNL va cânta in stran.Ce vremuri am ajuns !

Alte articole din: POLITICĂ