Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iubita lui Remus Cernea intră în politică şi vrea să candideze la alegerile locale

Thursday, 03 March 2016, 16:06 Sursă: REALITATEA.NET

"Vom merge la Senat să o depunem, legea este proaspăt printată. Este o lege importantă, ar fi un pas major pentru democraţia din România, ca parteneriatul civil să fie recunoscut prin lege", a declarat deputatul independent Remus Cernea, precizând că peste 800.000 de mii de cetăţeni trăiesc în astfel de uniuni civile, conform ultimelor statistici.

Remus Cernea a afirmat că aşa cum au anunţat, luni, vrea să se implice împreună cu iubita sa în mai multe proiecte. "Noi am anunţat, luni, că ne implicăm activ, împreună pentru susţinerea acestei legi.Totodată ne-am decis ca pe lângă această campanie să ne implicăm împreună în multe altele. Ioana va prelua microfoanele şi va face anunţul pentru care v-am chemat aici", a afirmat Remus Cernea. La rândul său Ioana Stăniloiu a declarat că doreşte să se implice în viaţa politică pentru că a văzut care este "nivelul în Parlament".

"Doresc să mă implic în viaţa politică. Această decizie am luat-o acum câteva luni de zile când am fost în Parlament şi am urmărit discuţia despre parteneriatul civil. Argumentele unor parlamentari împotriva legii au fost Sodoma şi Gomora şi Vechiul Testament. Acestea nu sunt argumente, sunt pseudoargumente şi am realizat că în politică este nevoie de oameni cu un spirit critic, cu o gândire raţională şi cerebrali", a susţinut Ioana Stăniloiu.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ