Iohannis, despre Euro 2020: ”PSD-ul și-a bătut joc de ceva important pentru România”

Thursday, 05 December 2019, 19:19 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Klaus Iohannis a atacat PSD-ul în conferința de presă din această seară în ceea ce privește EURO 2020.

Klaus Iohannis a fost întrebat dacă suntem pregătiți pentru EURO 2020 în ceea ce privește stadioanele și infrastructura în transport.

"Cred că aici putem să constatăm din nou cum PSD-ul și-a bătut joc de ceva important pentru România. Aceste chestiuni au fost promise, asumate, vorbesc de pregătirile pentru EURO 2020, dar s-au realizat doar în parte. Am avut o discuție și cu ministrul Tineretului și Sportului și ne-a informat despre stadiul lucrurilor care sunt în răspunderea ministerului. Știu că premierul a fost și pe șantiere, le-a vizitat și a făcut la vremea respectivă și niște declarații. Până la urmă, se pare că vom fi, cât de cât pregătiți, dar sigur, departe de ceea ce s-a promis la momentul la care s-au făcut negocierile pentru organizarea acestor evenimente. Este păcat, ar fi fost un bun obiectiv național în acest domeniu și sper ca în perioada scurtă rămasă să se mai poată remedia suficient de mult ca să ne prezentăm rezonabil ", a declarat Klaus IohannisAdaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-05 20:21:34
Dinca Vasile

Her iohanis, esti bolnav!!!Continui sa lovesti pe cineva, care a cazut de ceva timp! Sa ne spui ce vei face tu, ce vor face cei din guvernul tau! Pana acum nu am vazut nici o miscare! Nu te vad bine! Sa ti fie rusine!

2019-12-06 00:52:38
Peter Thompson

Toate astea se întîmplă nu numai din cauza unora s-au a altora ci din cauza legilor inegzistente. Dacă ar fi legi drastice şi aplicate cu stricteţe, am avea o ţară cum puţine ar fi în lume. Cei care sunt numiţi în funcţii de conducere, în general incompetenţi, caută scuze că alţi sunt vinovaţi, nicidecum ei. Nu încearcă să ea măsuri împotriva incompetenţilor şi săi pedepsească, nu să stea în genunchi în faţa lor să se roage de ei să-şi dea dimisia. Să-şi dea dimisia? ruşinesă vă fie politiceni de rahat, nu turcesc ci...de ăla românesc. Un singur an să fiu la putere, ROMÂNIA ar fi floarea Europei.

2019-12-06 03:31:26
Cornelia Bereza

Bolnav s-ar putea sä fii tu Dincä , esti cumva neam cu cel de la Caracal ? Acest guvern ce ati fi vrut sä facä intr-o lunä de cind sint la guvernare !? sint sigurä cä vor face mai mult ca psd, datoritä d-lui Iohanis. La fel si d-l Peter ginditi gresit !

2019-12-06 09:25:47
Dinca Vasile

Bolnava esti tu Cornelia!!! Nu ai citit ce am scris eu, nu ai inteles numic! Eu i am cerut sa ne spuna ce va face el si guvernul lui ! Cat despre intrebarea ta, Da, neamul tatei de la ...capul apei sau daca vrei, bunicii nostri nostri si au uscat rufele pe acelasi gard! Nu vad legatura pe care ai facut o tu, decat ca pe o insulta! Sa ti fie si tie rusine!!!

Alte articole din: Ultimele Stiri