Gabi Szabo nu a fost lăsată să intre în Sala Polivalentă din Cluj. MOTIVUL INCREDIBIL

Saturday, 30 August 2014, 09:39 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a efectuat vineri dimineaţa o vizită la Centrul Olimpic de Judo Cluj (COJ). Evenimentul a avut loc la sala de judo din spatele Sălii Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, unde a făcut cunoştiinţă cu sportivele pregătite de antrenorul emerit Florin Bercean, coordonatorul COJ.

”Am discutat cu domnul Bercean despre pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Rio. Felicit sportivii şi antrenorii de la judo pentru rezultatele frumoase obţinute la Campionatul Mondial. Clujul stă bine la partea de infrastructură sportivă", au fost cuvintele de laudă ale lui Szabo, potrivit prosport.ro.

Aceasta ar fi dorit mai apoi să viziteze noua Sală Polivalentă, care se află la 500 de metri de sala de judo, fapt anunţat şi în programul oficial. Din păcate, campioana olimpică de la Sydney a fost anunţată că nu poate să meargă la şantier pentru că nu are aprobare de la primarul Emil Boc sau drept de inspecţie de la o persoană care coordonează lucrările.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT