Florin Cîțu, despre moțiune: ”Le voi transmite senatorilor că situația a fost falsificată”

Monday, 09 December 2019, 10:43 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Florin Cîțu merge, luni, în Senat, acolo unde se dezbate moțiunea simplă la adresa lui.

Senatul dezbate și votează în plenul de luni, de la ora 16.00, moțiunea simplă cu titlul ”Guvernare PNL, numele tău este austeritate”, depusă de PSD împotriva ministrului de Finanțe.

Florin Cîțu precizează că le va prezenta senatorilor situația reală a bugetului României: ”Le voi transmite ce n-a fost transmis în Parlamentul României de trei ani de zile de nici un ministru de Finanțe al PSD, adevărul, adevărul despre situația economică și cum au fost mințiți și cum am fost mințiți toți, timp de trei ani de zile. Veți vedea că am avut dreptate în toți acești ani de zile și acolo o să vin și cu documente (...), faptul că se știau multe și va confirma exact ce vă spun de trei ani de zile, că situația a fost ascunsă și a fost falsificată”.

Florin Cîțu a anunțat dedouă zile, pe pagina sa de Facebook, faptul că "o să fie pentru prima oară, în ultimii trei ani, când un ministru al Finanțelor le spune adevărul românilor despre finanțe/buget/economie în Parlamentul României".

"Va aștept sa urmariti dezbaterile la motiunea simpla depusa de PSD impotriva mea. (....) Dupa motiune vorbim despre buget si planul de masuri pe care le-am pregatit pentru a stabiliza economia si elimina dezechilibrele macroeconomice", a transmis Florin Cîțu.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-09 11:11:46
Paine si circ in Romanica

Fa plangeri penale, baga cifre, spune realitatea! Altfel din maimuta lesinata nu te voi scoate.

Alte articole din: Ultimele Stiri