Fifor, despre o înţelegere Iohannis-Dăncilă: "Nu ştiu ce au discutat, cert e că s-au schimbat foarte multe în câteva zile"

Friday, 06 December 2019, 18:00 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor a declarat că nu ştie ce a discutat Viorica Dăncilă cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, însă după acea întrevedere s-au schimbat multe, iar Viorica Dăncilă şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale.

„Am participat şi la întâlnirea de la Cotroceni, acea rundă de consultări de la Cotroceni, şi într-adevăr discuţia de după consultări a avut loc cu preşedintele Klaus Iohannis, nu ştiu ce s-a discutat, pentru că a fost un tete-a-tete. Cert este că s-au schimbat foarte multe în câteva zile. A existat decizia doamnei prim-ministru de a avea cât se poate de repede congresul, a existat decizia doamnei prim-ministru de a candida pentru alegerile prezidenţiale”, a spus Mihai Fifor la jun post național de televiziune.

Social-democratul a completat că „a fost o vară epică”, amintind şi de ruptura dintre PSD şi ALDE.

Secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu spune că după alegerile europarlamentare s-a înţeles cu Dăncilă să nu fie organizat congres în 2019 şi să nu candideze la Preşedinţie. „Mariajul ăsta al nostru a durat foarte puţin, şapte, opt zile”, a explicat el.

Acesta a mai spus joi, la Slatina, că „bătuse palma” cu Viorica Dăncilă să nu intre în cursa pentru Cotroceni, dar Viorica Dăncilă a încălcat înţelegerea după o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-06 18:15:11
Hop si maimuta

Proasta proastelor de pe google credea ca politica e pentru ea.... Ce face psd oricum circ se numeste Auziti bre....voi toti...hai sictir la draknea ...da repede

2019-12-06 19:13:52
un roman

la ce sa te astepti de la psd ,nimic bun, niciodata!!!

2019-12-07 06:11:20
Si implozia se făcu,recursul si SIIM tot presedintele meu va inpiră ,psd-iști de carton ?

Păi vedeti domnul „Hop si Maimuța”,a fost deajuns o melodie,adica nu a trebuit decât să arestezi pe Dragnea,singurul politician al PSD ,și implozia s-a făcut.Si continuă..cu arestări ziceti ?Masinăria este la turatie ,dl Băsescu i-a făcut rodajul ,presedintele meu are pedal la fund.Și pe voi ..la Ilinca..

Alte articole din: Ultimele Stiri