Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fenechiu: Negocierile PP-DD-PSD s-ar putea finaliza miercuri

Tuesday, 10 June 2014, 17:51 Sursă: REALITATEA.NET

"Mi-am informat colegii în legătură cu faptul că discuțiile conducerilor PP-DD și PSD continuă. I-am informat că, din informațiile pe care le dețin, în cursul zilei de mâine negocierile să se finalizeze din estimările care există și că, după ce ele vor fi finalizate, va exista o ședință cu parlamentarii și președinții organizațiilor județene în care vom aproba înțelegerea negociată de conducerea PP-DD împreună cu conducerea PSD", a precizat Fenechiu, citat de AGERPRES.

El a adăugat că miercuri se vor lămuri mai multe lucruri, "datorită faptului că există niște propuneri ale PP-DD și niște propuneri ale PSD și probabil că se va ajunge la un compromis în ipoteza în care se dorește realizarea unei înțelegeri".

Potrivit lui Daniel Fenechiu, propunerile PP-DD vizează politica parlamentară, propuneri pe care partidul dorește să fie incluse în prioritățile Guvernului, cum ar fi majorarea alocațiilor, reducerea numărului de taxe, eliminarea taxei radio.

"Avem niște propuneri care vizează depolitizarea sistemului administrativ. Noi ne dorim să existe o distincție foarte clară pe partea administrativă și pe partea politică în administrația publică. Ele sunt discutate, în momentul de față, de echipa PP-DD cu echipa PSD, vom vedea cât de multă înțelegere există", a mai spus Fenechiu.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ