Teodorovici a reacționat după șantajul lui Cîțu: ”Să ne spună dacă are întâlniri neoficiale cu structuri oculte”

Monday, 09 December 2019, 16:50 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Eugen Teodorovici are o reacție după ce Florin Cîțu l-a amenințat că o să facă public un document dacă nu încetează cu atacurile: ”Cîțu trebuie să ne spună dacă are întâlniri neoficiale cu structuri oculte care-l alimentează cu documente, bilețele”.

Florin Cîțu vrea să-i închidă gura lui Eugen Teodorovici cu un document. Îl amenință că dacă mai continuă cu atacurile, îl va publica. În replică, Eugen Teodorovici vine cu un mesaj.

”Uite cine vorbește de Al Capone! Tocmai acest Vasile Cîțu, care și-a etalat acum o nouă calitate - cea de șantajist! Îl întreb: acest curaj și l-a descoperit înainte sau după vizita la Palatul Cotroceni?

Întâi m-a amenințat cu plângeri penale, apoi a aruncat cursul valutar în aer și s-a răzgândit, spunând că a fost doar o metaforă... cam neinspirată și mult prea costisitoare pentru economie, aș adăuga eu. Acum mă amenință cu o alta instituție, Curtea de Conturi. Ceea ce Vasile Cîțu nu știe, este că eu nu mă las amenințat sau șantajat de nimeni, cu atât mai puțin de o persoană manipulabilă și vulnerabilă. Eu voi continua să #insistpentruRomania, în ciuda amenințărilor lui Vasile Cîțu, pe care nu-l ajută nici discursul, nici poziția, ca să abordeze comportamentul de mafiot.

Și totuși, această tentativă de șantaj și aceaste amenințări penibile nu fac decât să trădeze faptul că Vasile Cîțu este o marionetă. Întrebarea este cine trage sforile? Așa că îl somez public pe Vasile Cîțu să spună de cine este controlat? Și-l mai somez public să enumere toate întâlnirile pe care le-a avut de când a preluat mandatul de Ministru al Finanțelor Publice!

Atrag atenția asupra faptului că Ministrul Finanțelor Publice este membru al Consiliului Suprem de Apărare a Țării, deci Vasile Cîțu trebuie să ne spună dacă are întâlniri neoficiale cu structuri oculte care-l alimentează cu documente, bilețele și măsuri!”, a spus Eugen Teodorovici.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-09 18:30:27
Paine si circ in Romanica

Astia se cearta ca 2 curve in Ferentari

2019-12-09 18:59:41
un roman

ba orlando ,esti penibil .

Alte articole din: Ultimele Stiri