Elena Udrea, prima reacție după revenirea în țară

Monday, 08 July 2019, 18:13 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Fostul ministru Elena Udrea s-a întors în România! Informația, apărută inițial pe surse, a fost confirmată chiar de aceasta, luni, într-o postare pe Facebook. Udrea spune că a intrat în țară prin Vama Giurgiu.

"Da, m-am intors in Romania. Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica. Decizia am luat-o imediat dupa ce am fost eliberata in decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a intamplat abia acum: finalizarea actelor fetitei mele Eva si, inchiderea procedurii de extradare. Am ales sa cer protectie in Costa Rica in conditiile in care tocmai aflasem ca sunt insarcinata iar evolutia in dosarul Gala Bute demonstra ca este vorba de o executie, nu de o judecata corecta, in baza legii. Am vrut astfel sa imi nasc copilul in siguranta, insa stiti ca am fost arestata cand Eva avea 13 zile si, doar faptul ca Dumnezeu a vrut sa o nasc mai devreme a facut ca ea sa vina pe lume in libertate. Dar asa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodata sa traiesc in alta parte decat in tara mea si am asteptat cu nerabdare momentul in care sa ma pot intoarce", a scris Elena Udrea, într-o postare pe Facebook.

"Vreau sa imi cresc copilul Acasa, sa o botez la biserica unde m-am rugat sa devin mama, cu familia mea si cei cu adevarat apropiati mie, alaturi de noi", a mai scris fostul ministru.

"Referitor la procesele pe care inca le am in instanta, cred ca ma voi apara mai bine de aici decat de departe, impotriva abuzurilor care s-au facut si in cazul meu", mai scrie Udrea.

Totodată, fostul ministru și-a justificat decizia de a-și anunța prezența în țară prin această formă: "Am ales sa postez acest mesaj din respect fata de cei interesati si fata de presa care incearca sa afle adevarul despre prezenta mea Acasa. Stiu ca o face din buna credinta si din dorinta de a-si informa corect publicul. Multumesc celor care imi ureaza bun venit si va multumesc tuturor pentru intelegere! Doamne, ajuta!"

Pe finalul postării, Udrea dezvăluie că a intrat în țară prin Vama Giurgiu, luni dimineață, la ora 6:00.

"Am intrat in tara prin vama Giurgiu, la ora sase in aceasta dimineata. Am ales o varianta mai rapida decat sa astept o cursa de azi, spre Otopeni. Nicio alta speculatie nu isi are rostul", a mai scris Udrea.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri