Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Elena Udrea, plângând, despre denunţătoarea sa: Singurul om pe care l-am susţinut într-o funcţie

Tuesday, 26 April 2016, 16:00 Sursă: REALITATEA.NET

"Pe Ana Maria Topoliceanu o cunosc de 17 ani. Nu am primit bani de la ea. A fost singurul om pe care l-am susţinut într-o funcţie publică. Am cunoscut-o, fiind ambele avocate, am fost extrem de apropiate până în vara anului 2012, însă relaţia s-a răcit de atunci", a declarat Elena Udrea judecătorilor de la instanţa supremă, fiind audiată în dosarul Gala Bute.

"Când am fost numită ministru, Ana Maria Topoliceanu m-a rugat să o susţin pentru a ocupa o funcţie publică. Pe de o parte, în virtutea relaţiei pe care o aveam, pentru că şi ea muncise în campania mea din anul 2008 şi pentru că îşi dorea foarte mult să intre în politică, punându-se chiar problema să candideze în 2012. Nu s-a mai întâmplat. Tot ce am putut să fac a fost să o iau consilier. Deşi, poate că partidul nu ar fi refuzat să o susţin pentru altă funcţie. A lucrat alături de mine şi în 2008, iar când am devenit ministru, am avut o discuţie destul de dură, în care mi-a reproşat că puteam să fac mai mult pentru ea şi nu am făcut. După acea discuţie am numit-o director al Companiei Naţionale de Investiţii. Consider că a fost un director bun", a mai spus Elena Udrea.

Fostul ministru Elena Udrea, a fost trimisă în judecată de procurorii anticorupţie, în aprilie 2015, în dosarul "Gala Bute", fiind acuzată de mai multe infracţiuni de corupţie comise în perioada 2010 - 2012, privind administrarea fondurilor publice de către Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ