Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dan Vasile Mihale: Dragnea și Tăriceanu folosesc Parlamentul ca scut împotriva avertismentelor SUA

Tuesday, 28 November 2017, 19:43 Sursă: REALITATEA.NET

Loviți în moalele capului de avertismentul Departamentului de Stat al SUA care îi invita, diplomatic și politicos, să iasă din ipocrizie și lase reforma Justiției pe mâinile specialiștilor, cei doi șefi ai coaliției, aleși în fruntea celor două foruri în baza unui algoritm de haită învingătoare, au substituit, așa cum sunt obișnuiți, Parlamentul scopurilor personale.

Mesajul lor este ilegitim și fraudulos. Pentru a da o replică în numele Parlamentului României era nevoie de un plen reunit al celor două camere. Cei doi lideri pot vorbi doar în numele coaliției, nu și în numele Parlamentului, unde există și Opoziție care, atunci când nu doarme, are drept de vot...

Tot ceea se întâmplă de un an încoace se datorează, exclusiv, indiferenței manifestate față de alegerile din 2016, care le oferă acestor jalnice personaje scut în fața justiției și legitimitatea de a ne reprezenta în fața lumii. Asta este România! Când trebuie să mergem la vot, stăm acasă. Când trebuie să votăm responsabil, votăm promisiuni deșarte. Când trebuie să ieșim în stradă, privim protestele de la TV, unde se văd, aproape întodeauna, două realități paralele. Trist! Extrem de trist!

Păi nu ne merităm soarta? Reacționăm doar când ne ajunge cuțitul la os... Era nevoie de avertismentul, umilitor, al SUA ca să ne dăm seama că suntem conduși de o gașcă de farisei care lucrează doar în interesul personal? Desigur că nu... Suntem prizonierii propriilor opțiuni și lipsei de opțiuni. Opoziția este tot mai jalnică... Soluția este o nouă clasă politică. Nu putem merge mai departe, înlocuind niște racile cu alte racile.

Candidați și nu mai mai lăsați pe alții să decidă în locul vostru! Este singura noastră șansă ca popor în fața lumii!


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ