Dragnea, previzibil, în 2014: "Să te ferească Dumnezeu să intri în gura lui Gabi Firea!"

Wednesday, 05 September 2018, 13:15, Sursă: REALITATEA.NET

Liviu Dragnea ştia ce îl aşteaptă, încă din 2014, referitor la scandalul cu Firea! Acesta a spus la o reuniune de campanie, că "să te ferească Dumnezeu să intri în gura Gabrielei Firea", el adăugând că nu ştie "ce a avut în cap" preşedintele Traian Băsescu atunci când a făcut o serie de afirmaţii la adresa acesteia, scria Mediafax.

Adaugă părerea ta

"Îi spuneam şi lui Victor, să te ferească Dumneazeu să intri în gura lui Gabi Firea. Eu nu ştiu ce a avut Băsescu în cap", a precizat Dragnea în faţa social-democraţilor din Bacău.

"Nu trebuie să-i fie frică nici de Victor Ponta, nici de PSD, nici de mine, ci de Gabi Firea", a mai spus Dragnea, care a arătat că el este sigur că Firea îşi va găsi mereu soţul acasă şi căreia i-a urat o viaţă fericită alături de familia sa, pe care o merită. Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, au participat, marţi, la o reuniune de campanie a PSD Bacău, la care a luat parte şi Gabriela Firea.

Dragnea a ţinut un discurs după ce Gabriela Firea s-a adresat celor prezenţi. Avocatul Lucian Bolcaş a contestat, joi, la Parchetul instanţei supreme, decizia de suspendare a urmăririi penale pentru şantaj a preşedintelui Traian Băsescu, în cazul plângerii formulate de senatorul Gabriela Firea.

Lucian Bolcaş a declarat, după ce a depus contestaţia la Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că a contestat ordonanţa procurorului prin care s-a dispus suspendarea cercetărilor în cazul plângerii senatorului Gabriela Firea, precizând că această cale de atac este "o procedură normală".