Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea, previzibil, în 2014: "Să te ferească Dumnezeu să intri în gura lui Gabi Firea!"

Wednesday, 05 September 2018, 13:15 Sursă: REALITATEA.NET

"Îi spuneam şi lui Victor, să te ferească Dumneazeu să intri în gura lui Gabi Firea. Eu nu ştiu ce a avut Băsescu în cap", a precizat Dragnea în faţa social-democraţilor din Bacău.

"Nu trebuie să-i fie frică nici de Victor Ponta, nici de PSD, nici de mine, ci de Gabi Firea", a mai spus Dragnea, care a arătat că el este sigur că Firea îşi va găsi mereu soţul acasă şi căreia i-a urat o viaţă fericită alături de familia sa, pe care o merită. Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, au participat, marţi, la o reuniune de campanie a PSD Bacău, la care a luat parte şi Gabriela Firea.

Dragnea a ţinut un discurs după ce Gabriela Firea s-a adresat celor prezenţi. Avocatul Lucian Bolcaş a contestat, joi, la Parchetul instanţei supreme, decizia de suspendare a urmăririi penale pentru şantaj a preşedintelui Traian Băsescu, în cazul plângerii formulate de senatorul Gabriela Firea.

Lucian Bolcaş a declarat, după ce a depus contestaţia la Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că a contestat ordonanţa procurorului prin care s-a dispus suspendarea cercetărilor în cazul plângerii senatorului Gabriela Firea, precizând că această cale de atac este "o procedură normală".

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ