Dragnea, mesaj de pace pentru Firea: Relația este în refacere

Saturday, 16 March 2019, 21:17, Sursă: REALITATEA.NET

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că relaţia sa cu Gabriela Firea este în "refacere" şi crede că sunt mai multe lucruri care îi unesc, decât care îi despart. El spune că din partea sa este o deschidere totală şi, dacă el sau PSD ar fi trebuit să facă ceva mai mult pentru Bucureşti, atunci vor face.

Adaugă părerea ta

Dragnea a fost întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută după alegerile de la organizaţia PSD Ilfov, care mai este relaţia sa cu Gabriela Firea, primarul Capitalei.

"Cred că această relaţie este în refacere. Din partea mea, este deschidere totală, aşa cum a fost întotdeauna. Eu nu uit ceea ce am promis împreună cu Gabriela Firea pentru Bucureşti. Dacă cumva PSD-ul, eu, trebuia să facem ceva mai mult şi nu am făcut, o să facem, dacă cumva ea trebuia să facă ceva mai mult, sper să o facă, dar cred că sunt mai multe lucruri care ne unesc, decât cele care ne despart. Cred că o întâlnire şi o discuţie într-o perioadă următoare nu poate decât să fie utilă în primul rând pentru bucureşteni, pentru că Bucureştiul este o miză mare pentru orice român de fapt, pentru că sunt puţini români care nu ajung în Bucureşti şi care nu au nevoie de un Bucureşti bun. Ăsta este mesajul meu", a transmis Liviu Dragnea.

Relațiile dintre liderul PSD, Liviu Dragnea și primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-au răcit considerabil mai ales după mitingul din 10 august. Atunci, Firea l-a acuzat pe Dragnea că încearcă să mute responsabilitatea pentru violențe asupra ei. Primarul Capitalei a devenit apoi unul dintre disidenții din partid, alături de Paul Stănescu și Marian Neacșu, criticând în termeni duri deriva autoritaristă din partid și acuzând faptul că Dragnea îi blochează proiectele la Primăria Capitalei.

Nici Neacșu, nici Țuțuianu nu se mai află acum în rândurile PSD.