Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Deputatul PSD, în stare critică după accidentul de motocicletă. Medicii i-au amputat un picior

Sunday, 26 November 2017, 17:36 Sursă: REALITATEA.NET

Rănit grav, sâmbătă seara, într-un accident de motocicletă, Radu Vasilică a fost transportat de la Spitalul din Piteşti, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, acesta având fracturi multiple.

Medicii de la Spitalul Floreasca au fost nevoiţi să-i amputeze un picior, informează Adevărul. Radu Vasilică, în vârstă de 41 de ani, este în comă. Starea sa este în continuare critică.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Piteşti, Marius Pascu, a declarat, sâmbătă seara, pentru Mediafax, că deputatul rănit a suferit multiple traumatisme. ”Are fracturi la mâini, picioare, bazin, dar este stabil. A fost transportat la Spitalul Floreasca”, a declarat Pascu. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul de pe DN 73, din judeţul Argeş.

“Cert este că avut loc coliziune între un motociclist şi un autoturism. Colegii mei sunt la faţa locului şi au deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir. Potrivit unor surse judiciare deputatul, aflat pe motocicletă, s-a lovit de un autoturism aflat în mişcare, dar şi de o maşina parcată şi un stâlp aflat pe marginea drumului, însă deocamdată nu se cunoaşte exact ce s-a întâmplat.Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ