Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Deputat PSD, rănit grav în accident de motocicletă. Are mâinile şi picioarele rupte

Saturday, 25 November 2017, 17:56 Sursă: REALITATEA.NET

Parlamentarul are mâinile şi picioarele rupte, dar are o stare stabilă. Acesta va fi adus în Bucureşti, la Spitalul Floreasca. 

Mădălina Epure, purtător de cuvânt al ISU Argeş a menţionat, în direct la Realitatea Tv, despre accident: "Echipajele de intervenţie au preluat un bărbat de 40 de ani, cu multiple traumatisme. Acesta a ricoşat cu motocicleta într-un autoturism care circula regulamentar. Ancheta este în desfăşurare".

Totodată, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Piteşti, Marius Pascu, a declarat, sâmbătă seara,pentru Mediafax, că deputatul rănit a fost transportat la un spital din Capitală.

“Pacientul a suferit multiple traumatisme, are fracturi la mâini, picioare, bazin, dar este stabil. A fost transportat la Spitalul Floreasca”, a declarat Pascu. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul de pe DN 73, din judeţul Argeş.

“Cert este că avut loc coliziune între un motociclist şi un autoturism. Colegii mei sunt la faţa locului şi au deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir. Potrivit unor surse judiciare deputatul, aflat pe motocicletă, s-a lovit de un autoturism aflat în mişcare, dar şi de o maşina parcată şi un stâlp aflat pe marginea drumului, însă deocamdată nu se cunoaşte exact ce s-a întâmplat.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ