De ce a concediat ministrul Muncii liftiera de la minister

Wednesday, 29 January 2020, 20:41 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, pentru B1 TV, că a decis să renunțe la serviciile liftierei din minister deoarece „nici eu, nici colegii mei nu avem nevoie de cineva care să apese pe un buton". Acesta a mai spus că nu știe ce s-a întâmplat între timp cu femeia, dacă lucrează în altă parte acum.

”Nu am disponibilizat-o, am solicitat să nu se mai desfășoare această activitate în Ministerul Muncii, că e nevoie de forță de muncă în multiple alte zone și nu e nevoie să apese cineva pe buton. Acum funcționează liftul. Dacă vin persoane cu nevoi speciale, se mobilizează cineva din minister pentru a le ajuta", a explicat ministrul Muncii, pentru B1 TV.

Violeta Alexandru a mai precizat că nu știe ce s-a întâmplat cu liftiera între timp: „Nu e preocuparea mea să iau urma liftierei". Ministrul a venit cu aceste precizări după ce i s-a reproșat că, din cauza ei, liftul, care ar fi foarte vechi, nu mai funcționează deloc și asta pune probleme mai ales persoanelor cu dizabilități care au treabă prin minister.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-29 21:11:58
Andrei

Atât știință de carte si atât poate ministreasa... A distrus un destin,a distrus o femeie,a distrus o familie... Vai de capul tau de țoapă,pe lîngă tine Dancila era academician..

2020-01-29 23:04:01
Slovenia

Cat amatorism si pompierism !!! Asa ceva....

2020-01-30 06:54:16
Paine si circ in Romanica

Da-o in plm de liftiera, era asa de proasta incat nu nimerea butonul mereu. A verificat-o ministra asta 3 luni de cand e la minister si a observat incompetenta liftierei si s-a hotarat intr-un final s-o dea afara! A eliberat ministerul de greutati. Un incompetent mai putin de pe lista primita de la PNL. Acum se concentreaza permanent pe instalatori si femeile de serviciu, a gasit bombe mari acolo asa incat o sa vina in direct la Rifai sa expuna problemele legate de capacitatile unor angajati rude PSD in manuire maturilor si a moxilor aferenti ca de calti nu se pune problema, nenorocitii folosesc benzi teflonate cumparate de la firme PSD. Next in line vor fi electricienii... Cine stie ce bombe va mai gasi si printre ei. Acum pe bune, neamul mamaligarilor chiar nu observa imbecilitatea situatiei acestei femei cu baza formata la ONG-ul finantat din banii lui Mos Soros, mamaligarii chiar atat de prosti sunt? Va meritati soarta prostilor, astia vin, umplu buzunarele sub nasurile voastre

2020-01-30 08:22:10
mama omida

Liftiera era pusa pentru retardati ca andrei si Dancila care nu stiu cifrele ; comentarii de retardati " au distrus un destin " ,pai bai bovane ,sa stai sa apesi pe un buton intr'un lift este un destin ? este scopul vietii unui om normal si cu bun simt ? nu,este o pila comunista pusa la "produs" ,bani fututi in aer,eu nu vreau sa platesc imbecili care stau degeaba !!

Alte articole din: Ultimele Stiri