Dacian Cioloș: ”Eu înțeleg că PNL vrea să aibă candidați peste tot. Dar vrea să și câștige?”

Monday, 13 January 2020, 20:40 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, spune că în opinia sa, e nevoie de un candidat comun al PNL și al Alianței USR-PLUS pentru Primăria Capitalei și amintește de alegerile locale din 2016, câștigate de PSD la București. Declarația vine după ce președintele Klaus Iohannis a spus că PNL ar trebui să meargă singur în alegeri.

„Sper să nu fie imposibil și sper ca toată lumea să fi învățat din greșelile din 2016. Reamintesc, în 2016, la alegerile locale, partidele care voiau reformă la București puteau să câștige alegerile dacă mergeau cu același candidat. Suntem în aceeași situație”, a spus Dacian Cioloș.

„Cred că acest lucru este posibil și este necesar, obligatoriu. Eu înțeleg că PNL, care e partid important, vrea să aibă candidați peste tot. Dar vrea să și câștige? Dacă vrea să câștige, atunci cred că toată lumea, și președintele Iohannis, care a sugerat PNL să aibă un singur candidat, și PNL și celelalte partide ar trebui să-și amintească de situația din vara anului 2016 și să înțeleagă că, sigur, fiecare poate să prezinte un candidat, dar e important ca până la alegeri să determinăm care e candidatul cel mai bine plasat și să susținem un candidat unic”, a spus Dacian Cioloș.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-13 21:12:34
Neală Pantazzi

PNL crede că dacă măresc salariile si pensiile asa cum voia PSD, atunci PNL v-a obține peste 50% voturi exprimate si vor guverna singuri.

2020-01-14 07:58:54
Sinteza

Cum Iohanniss s-a folosit de usr si ciolos pentru campanie, asa v-o trage prin gura tot pnl-ul pana se vede cu sacii plini in caruta. Daca sunteti prosti si stati inseamna ca va place masochismul.

2020-01-14 10:03:46
johnneil

Nuuuuu! O sa le dea lui Ciolos voturile lor. Dar creduli mai sunt uni! Cum dracului ajung astia mari politicieni? Cati sustinatori are Plus? Cred ca intra intr-un tranvai cu totii.

2020-01-14 10:20:19
Racul broasca

Si o știuca

Alte articole din: Ultimele Stiri