Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum răspunde Traian Băsescu la acuzațiile lui Firea, care acuză PMP de blat cu Dragnea

Friday, 19 October 2018, 12:29 Sursă: REALITATEA.NET

Într-o postare pe Facebook, intitiulată „Doamna din Voluntari şi Ţopul din Teleorman'', Băsescu spune că „Doamna” din Voluntari s-a supărat pentru că cei 4 consilieri generali ai PMP n-au vrut să-i voteze proiectele prin care se sifonau bani către clientela politică.

,, Între ,Ţopul' din Teleorman şi ,Doamna' din Voluntari nu este nici o deosebire . Unul nenoroceşte o ţară, iar altul nenoroceşte o capitală, amândoi sunt incompetenţi, amândoi sunt avizi de putere şi mai ales, amândoi mint pentru a-şi acoperi matrapazlâcurile şi pentru a- i înşela pe români. Supărarea dintre ei pleacă de la suspiciunea că unul ar avea mai mult succes decât celălalt în înşelăciune'', concluzionează Traian Băsescu.

„'Ţopul' din Teleorman cumpără voturi cu bani publici împrumutaţi pentru creşteri de pensii, pensii speciale şi salarii, distrugând pur şi simplu echilibrele macroeconomice. ,Doamna' din Voluntari alocă pentru publicitate la televiziuni peste 4,1 milioane Euro plătiţi de ARCUB, CREART şi AMPT din bani publici, aşa că televiziunile fac transmisiuni în direct oricând „Doamna” din Voluntari doreşte să-şi propage minciunile sau să atace pe cineva. Rămâne de văzut dacă în mandatul său va face măcar un pasaj subteran în oraş'', concluzionează Traian Băsescu.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ