Cîțu îl ironizează pe Ciolacu: „Vede dar nu înțelege”

Sunday, 15 December 2019, 11:58 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Florin Cîțu a declarat că Marcel Ciolacu „vede dar nu înțelege”, deoarece a votat legea plafoanelor bugetare propusă de PSD cu o datorie publică de 40% din PIB, trei ani la rând, în 2017, 2018 și 2019. Ministrul de Finanțe a adăugat că liderul interimar al PSD nu știe ce a votat.

„Ciolacu vede dar nu înțelege: «...Am văzut și eu cu indicatorii cu care s-a venit tot prin asumare în Parlament, că deja datoria publică, mult hulita datorie publică, spunând întotdeauna că PSD-ul îi îndatorează pe copiii noștri, am văzut că PSD, în trei ani, a coborât datoria publică de la 38% la 35%, iar acum se vine cu o datorie publică asumată de cel puțin 40%, ea fiind limitată de către Uniunea Europeană..»”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook, citându-l pe Marcel Ciolacu.

Liberalul mai spune că, timp de trei ani, președintele Camerei Deputaților a votat legea plafoanelor bugetare cu o datorie publică de 40% din PIB.

„Ciolacu, președinte interimar al PSD, a VOTAT legea plafoanelor bugetare propusă de PSD cu datorie publică de 40% din PIB. Trei ani la rând - pentru 2017, 2018 si 2019! Și tot nu știe ce a votat. #CititulNuAOmoratPeNimeni P.S. Plafon înseamnă maxim nu cel «puțin»”, a conchis Cîțu.

Reacția vine în contextul în care Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, că Guvernul Orban își asumă acum un deficit bugetar de cel puțin 40%, în condițiile în care în guvernarea PSD deficitul a fost redus de la 38% la 35%.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-15 21:06:36
mantou amar

Domnule CÎţu ocupăte de Economiea Ţări de Hidro- centrale economiea din energie ca de alt fel şi alte domenii unde aveţi un pont mare şi contribuiţi la o economie veritabilă . Nu'i asta de a sta cu ochii ţintiţi în Bugetul pensionarilor cu idei şoviste viclene de fraudare şi delapidare de fonduri . Asta şcoală aţi făcut în facultate ? . Să puneţi mâna pe banii pensinarilor muncii cinstiţ , altă viziune nu aveţi , orienteazăte omule pe muncă cinstită nu sta la colt şi pândi banu pensionrului cinstit . Ce dacă eşti acolo ai dreptul să gândeşti la banu altuia şi cum să'i delapidez şi... anumite fondurii .Nu omle apucăte de treabă că ai altă treabă nu sta, stai călare pe Bugetul mnisterului Muncii Nu ai judecaă pentru binele poporului şi înbunătăţirea nivelului de trai Oare cine te înpinge la rele Pensionarul abia , abia îşi revindecă acele drepturii legale care a fost nedreptăţiti atâţia anii . Cum acum vine şi Cî

Alte articole din: Ultimele Stiri