Cîțu îl AMENINȚĂ pe Teodorovici! Cu ce îl are la mână?

Monday, 09 December 2019, 15:22 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Florin Cîțu vrea să-i închidă gura lui Eugen Teodorovici cu un document. Îl amenință că dacă mai continuă cu atacurile, îl va publica. 

Ministrul de Finanțe a ținut să transmită ”un mesaj clar către Eugen Teodorovici, pentru că-n ultima perioadă a început cu acuzații care nu au niciun fundament și vreau să-i spun atât: dacă mai continuă în această direcție, mă văd forțat să public încă un document, care a fost prezentat în Guvernul României și care arată foarte clar că PSD nu avea nicio intenție să aplice legea pensiilor în 2020 și vă citez o mică parte din concluzie, pentru că trebuie să oprim și să ne apucăm de treabă.

Aici scrie foarte clar: vă rugăm să dispuneți reanalizarea calendarului de implementare a legii 127, privind sistemul public de pensii în ceea ce privește creșterea pensiilor” în vederea respectării deficitului pe 2020-2023. 

”Acest document nu-l public deocamdată, dar dacă mai continuă cu acuzațiile fără fundament și minciunile în spațiul public, mă văd forțat să fac și acest lucru” a mai spus Cîțu.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-09 16:38:53
Andrei

Înțelegem că ministrul Citi,a luat la cunoștință de săvârșirea unor fapte penale pe care nu le aduce la cunoștință Parchetului, ba msi mult pare că este vorba de ceva denumit șantaj... Continuați așa și veți vedea ce 10 august veți avea.. Tăiați pensii, locuri de munca..

2019-12-09 19:36:35
Motanul liberal

Bai Andrei,vorbesti probabil de pensii "speciale" si nesimtite si despre locuri de munca caldutze la Stat,locuri inventate pentru neamuri si amante ! NU ?

Alte articole din: Ultimele Stiri