Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CIPRIAN MARICA, atac FURIBUND după ACCIDENTUL AVIATIC DIN APUSENI. Ce acuză CIPRIAN MARICA

Saturday, 25 January 2014, 22:38 Sursă: REALITATEA.NET

CIPRIAN MARICA loveşte în direcţia autorităţilor care nu şi-au pasat răspunderea după accident. "Am vazut tragedia din Apuseni si dezbaterile de la televizor. Durerea a fost mai mare chiar decât indignarea, practic am fost pietrificat emoțional câteva zile. Am vazut fel si chip de declaratii care mai de care mai penibile, decizii luate de ochii lumii, multe, prea multe gafe", scrie CIPIRAN MARICA, pe Facebook. 

CIPRIAN MARICA. "As vrea in primul rand sa transmit și eu condoleante familiilor. Apoi as vrea sa cer sa le fie RUSINE tuturor incompetentilor fara bun simt care arunca vina unii pe ceilalti. Domnilor plătiți de cetățenii pe care trebuie să-i serviți, telefoane inutile stiti sa interceptati. Știți sa dati "pe surse" stenograme fara rost ? Le faceti publice de ochii lumii, sa para ca munciți, si cand este cazul sa va aratati competenta cu adevarat dati din umeri si va faceti de ras", acuză CIPRIAN MARICA.

CIPRIAN MARICA, atac la GUVERNUL PONTA: Ce suflet aveţi?

CIPRIAN MARICA nu se opreşte aici. Atacă şi Guvernul Ponta. "Însă mult mai grav de atât e ce s-a întâmplat în spatele acestei drame, dacă e adevărat ce publică presa. Cum sa profiți ca atenția oamenilor e îndrepta spre o tragedie si sa dai legi care acoperă fărădelegi? Cum sa pui taxe oamenilor și, pe ascuns, sa ștergi datoriile de o jumătate de miliard de euro ale unei firme străine? Ce suflet aveți?", se întreabă CIPRIAN MARICA

 

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ