Ciolacu:”Pe mine nu m-a anunțat Tudose că și-a făcut adeziune”

Wednesday, 08 January 2020, 23:12 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Preşedintele interimar al PSD a declarat că organizațiile locale au dreptul să primească pe oricine, dar că el nu a discutat cu Mihai Tudose despre reînscrierea în partid.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că este dreptul organizaţiilor locale sau judeţene de a-i reprimi în partid pe cei excluşi în vremea lui Liviu Dragnea. Liderul social - democrat a mai precizat că nu a discutat cu Mihai Tudose despre reînscrierea acestuia în PSD.

”Eu când am fost numit interimar am spus clar că nu sunt de acord ca cineva să mai fie exclus din partid. Mi s-a părut moral şi corect din partea mea ca preşedinte interimar. Excluderile nu s-au făcut corect şi sunt nişte vendete personale”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV, miercuri seară.

Întrebat despre reîntoarcerea în partid a lui Mihai Tudose, Ciolacu a spus că nu a discutat cu acesta.

”Este dreptul organizaţiilor din ţară dacă îi reprimesc pe cei excluşi. Eu azi nu am stat de vorbă cu Mihai Tudose. Pe mine nu m-a anunţat că şi-a făcut adeziune. Ce rău a făcut Mihai Tudose?”, a declarat Ciolacu.

Liderul social- democrat a mai spus că a discutat şi cu Robert Negoiţă, chiar de două ori în aceeaşi zi, despre reîntoarcerea acestuia în partid.

”Am stat de vorbă azi de două ori cu Robert  Negoiţă. Ce face celălalt este poziţia lui. Mi-am asumat toate ieşirile şi împotriva domnului preşedinte Dragnea, şi lucrurile spuse pe vremea doamnei Dăncilă...”, a declarat Ciolacu.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă a declarat, miercuri seară, că îşi doreşte normalitate în PSD, pentru a reveni în acest partid. 

 ”Ce s-a întâmplat şi se întâmplă în continuare în partid este o chestiune care mă face să nu fiu foarte optimist”, a spus Negoiţă, care a precizat că, cel mai probabil, va candida ca independent la alegerile locale. 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-09 05:14:31
Dar ..?Dar ce ?

Marcel Ciolacu, a declarat că este dreptul organizaţiilor locale sau judeţene de a-i reprimi în partid pe cei excluşi în vremea lui Liviu Dragnea ,și adog eu ,pentru că voia să curețe partidul de securisti.Dar..?Dar ce ?

2020-01-09 07:36:35
trilulilu

Hai ca si asta e nici in caruta nici in teleguta , scuipi si acuma ......

Alte articole din: Ultimele Stiri