Ciolacu: Premierul Orban ar trebui să îl revoce de urgenţă pe Cîţu

Monday, 09 December 2019, 19:55 Sursă: agerpres.ro

Autor: Realitatea.NET

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, îi cere premierului Ludovic Orban să îl revoce din funcţie pe ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, după ce moţiunea depusă de social-democraţi împotriva acestuia a fost adoptată de Senat.

\"\"Cîţu - demisia! În Senat, a trecut astăzi moţiunea simplă împotriva ministrului Finanţelor. PNL nu a înţeles semnalul de alarmă pe care l-a primit atunci când Parlamentul nu i-a dat aviz lui Florin Cîţu pentru a fi ministrul Finanţelor. În nicio lună de zile, acest om a îndatorat România cu 10 miliarde de lei, a prăbuşit cursul de schimb, a umflat artificial deficitul bugetar şi vrea să vândă cele mai profitabile companii naţionale pentru a-şi acoperi incompetenţa\"\", a scris Ciolacu pe Facebook.

Potrivit acestuia, Cîţu este un ministru \"\"iresponsabil, care deja a făcut mult rău României\"\" şi \"\"trebuia oprit\"\".

\"\"Premierul Orban ar trebui să îl revoce de urgenţă! Nu există altă soluţie!\"\", a spus Ciolacu.

Senatul a adoptat, luni, moţiunea simplă la adresa ministrului Finanţelor Publice, Florin Cîţu, cu 59 de voturi "pentru", 56 "împotrivă" şi două abţineri.

Moţiunea simplă intitulată "Guvernare PNL, numele tău este austeritate" a fost iniţiată de 41 de senatori social-democraţi.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-09 20:01:12
Gurzu Mihai

Cîțu ăsta cu cărnații de căine nu se dă plecat de la os.

2019-12-10 08:55:21
borfasi

Suntem invadati de acesti borfasi interlopi din psd care nu se lasa goniti si incearca turbati sa revina la ciordeala.

Alte articole din: Ultimele Stiri