Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ciolacu neagă altercaţia cu Dragnea

Wednesday, 31 October 2018, 22:19 Sursă: REALITATEA.NET

"Ceea ce au declarat astăzi (miercuri - n.r.) unii politicieni din opoziţie despre o presupusă altercaţie cu d-nul Liviu Dragnea este un neadevăr. Am avut o discuţie cu preşedintele Dragnea în care i-am spus foarte clar că îmi menţin libertatea de a mă întâlni cu oricare dintre colegii mei de partid, oricând doresc. Şi da, consider că decizia deputaţilor PSD de a nu vota moţiunea împotriva d-lui Tudorel Toader a fost una corectă!", a declarat, pentru MEDIAFAX, Marcel Ciolacu.

Secretarul Camerei Deputaţilor, Iulian Bulai (USR) şi liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, au relatat miercuri, pentru MEDIAFAX, că la finalul şedinţei de Birou Permanent, preşedintele forului, Liviu Dragnea şi chestorul Camerei, Marcel Ciolacu, ambii de la PSD, au avut o discuţie tensionată.

„S-au certat dl. Dragnea cu dl. Ciolacu la sfârşitul şedinţei, au început să se certe foarte urât. Nu ştiu pe ce temă, nu era la microfon. Erau la prezidiu, la biroul preşedintelui, şi s-au certat toată calea până la ieşirea din sală”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, deputatul USR Iulian Bulai, secretar al Camerei Deputaţilor, prezent în sală în momentul discuţiei dintre cei doi social-democraţi.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ