Ce funcţie vrea Gabriela Firea în conducerea PSD

Monday, 09 December 2019, 11:11 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Gabriela Firea a anunțat că nu ar exclude o candidatură pentru funcția de președinte executiv al PSD, la Congresul partidului din februarie 2020. Primarul general al Capitalei a adăugat că va candida momentan pentru șefia PSD București.

„În această perioadă sunt alegeri la sectoare și vom programa și pentru București”, a afirmat Gabriela Firea, înaintea ședinței conducerii colective interimare a PSD, luni, la sediul din Kiseleff.

Întrebată dacă va candida pentru șefia PSD București, Gabriela Firea a răspuns: „Cu siguranță”.

De asemenea, Firea a reiterat că nu va candida la Congres pentru funcția de președinte al formațiunii, însă nu exclude o candidatură pentru poziția de președinte executiv.

„Pentru funcția de președinte nu. Am anunțat. Discutăm (despre o candidatură pentru funcția de președinte executiv al PSD - n.r.). Dacă cei care candidează la funcția de președinte discută cu mine și mă consideră o persoană potrivită pentru a fi într-o conducere colectivă, nu am de ce să spun nu”, a spus Firea.

Întrebată cine ar trebui să o considere persoana potrivită să facă parte din conducerea PSD, primarul general al Capitalei a replicat: „Cei care vor candida. Principalii. Cu singuranță (vreau să fac echipă cu președintele – n.r.). Nu mi se pare ca numărul doi să fie în contradicție cu numărul unu”.

Totodată, chestionată dacă îl vede potrivit pe Marcel Ciolacu la șefia PSD, nu doar interimar, Firea a precizat: „De ce nu?”.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri