Carmen Mihălcescu l-a înlocuit pe Dragnea la șefia Camerei. Marcel Ciolacu, propunerea PSD

Tuesday, 28 May 2019, 14:36 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Carmen Mihălcescu este înlocuitoarea temporară a lui Liviu Dragnea la șefia Camerei Deputaților, notează Agerpres. Cine este propunerea PSD-ALDE.

Biroul permanent al Camerei a stabilit marţi numirea lui Carmen Mihălcescu în funcţia de preşedinte interimar al acestui for legislativ.

"În şedinţa Bp a fost stabilit un preşedinte interimar pentru gestionarea problemelor curente în persoana doamnei Carmen Mihălcescu", a anunţat Lia Olguţa Vasilescu.

PSD a decis în comitetul executiv de marți dimineață ca Marcel Ciolacu să fie propunerea PSD pentru postul permanent de șef al Camerei, practic al treilea om în stat.

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că se va merge pe o propunere comună PSD-ALDE pentru postul de președinte al Camerei Deputaților.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare și a fost încarcerat luni la Penitenciarul Rahova.

PSD și Opoziția luptă acum pentru impunerea unui nou șef plin al Camerei Deputaților. 

Potrivit surselor G4Media.ro, Marian Ciolacu și Florin Iordache se luptă din partea PSD pentru șefia Camerei. De la liberali, Raluca Turcan și Ionuț Stroe ar fi interesați de funcție. Pro România l-ar susține pe Sorin Câmpeanu pentru a treia poziție în stat.

Liderul USR Dan Barna a precizat că opoziția ar trebui să aibă un candidat comun.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri