Barna, reacție după angajarea răspunderii Cabinetului Orban privind alegerea primarilor: ”Un obiectiv major”

Thursday, 16 January 2020, 18:36 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Liderul USR, Dan Barna, consideră că decizia Guvernului de a-şi angaja răspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi reprezintă încă un obiectiv major din acordul USR cu Guvernul.

 

"Salut decizia Guvernului de a-şi angaja răspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi. De doi ani de zile, USR a solicitat constant guvernelor României să facă acest lucru. De altfel, aceasta a fost una dintre principalele condiţii în baza cărora Cabinetul actual a primit voturile noastre la învestitură. Acordul politic semnat atunci mai are şi alte puncte a căror rezolvare o aşteptăm. Revenind la decizia de astăzi, democraţia începe de la firul ierbii şi e esenţial să nu îi punem piedici.

Serviciile publice se înrăutăţesc, calitatea vieţii scade. Chiar şi atunci când administraţia publică are resurse la dispoziţie. Nu e exemplu mai bun decât drama Bucureştiului sub administraţia catastrofală a Gabrielei Firea. E datoria noastră să nu mai lăsăm astfel de oameni să ne conducă primăriile. E datoria noastră să lucrăm pentru a îndepărta răul şi a-l înlocui cu binele pe care pot să îl aducă oameni competenţi şi de bună credinţă. O să găsiţi aceşti oameni la Alianţa USR PLUS", a scris Barna, joi, pe Facebook.

"Nu vom sprijini nicio moţiune sau orice altă acţiune menită să oprească cetăţenii din a-şi alege primari legitimi", a subliniat Dan Barna.
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-16 19:13:52
Udi V.

Barna cu un ochi la făină cu celalalt la slănină .

2020-01-16 22:45:13
Puscarie

In scurt timp multi oameni trebuie sa intre in politica pentru a mai spala jegurile astea umane aflate in permanenta goana dupa ciolan, toti dementii sunt politicieni, impinsi de securisti de la spate sa le faca jocurile murdare.

Alte articole din: Ultimele Stiri