Bădălău, Ștefănescu și Rădulescu, primele victime ale „reformei” din PSD

Wednesday, 04 December 2019, 18:41 Sursă: Realitatea.NET

PSD s-a reunit miercuri, în prima ședință sub conducerea interimară a lui Marcel Ciolacu. Conform unor surse din partid citate de Realitatea PLUS, urmează să fie luate mai multe decizii care vor duce la schimbarea unor nume din conducerea PSD.

Adaugă părerea ta

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct, și Cătălin Rădulescu, cel care se ocupa de relația cu sindicatele, au fost trași pe linie moartă. Pe ușa din spate a plecat și senatorul Nicolae Bădălău. El s-a retras din conducerea interimară a PSD, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional.

Bădălău și-a cerut din nou scuze față de românii care sunt plecați la muncă în străinătate și regretă contextul și formularea „total nefericite”. Ca atare, nu s-a mai pus problema unei sancţiuni în cazul său, după retragerea voluntară.

 

Comentarii Existente
2019-12-05 05:31:35
Paine si circ in Romanica

Pe cap de soola l-au tras pe linie moarta !? In limbajul gangsterilor inseamna ca il ascund o perioada si il pun sa posteze pe internet ... o sa continue sa ii sooga chilotii bosului sperind sa ii scape ceva milioane de euroi ciorditi in vremurile bune !

2019-12-05 07:13:02
Constantin Gadea

SA FIE JUDECATA BANDA DE PUCISTI A PSD-ULUI. Banda lui Dragnea si Tariceanu, pe care o notez prescurtat cu BDT, a fost constituita din: Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu, Tudorel Toader, Carmen Dan, Viorica Dancila, Florin Iordache, Serban Nicolae, Eugen Nicolicea, Darius Valcov, Catalin Radulescu, Codrin Stefanescu, Melescanu, Corlatean, Victor Ciorbea, Adina Florea si Valer Dorneanu, si trebuie judecata pentru trei ani de activitate antistatala desfasurata zilnic la nivelul cel mai inalt, cu consecinte grave pentru tara si cu prejudicii imense pe plan intern si international. Aceasta banda politica BDT, a desnfasurat zilnic - timp de trei ani si fara intrerupere – activitati antistatale, care pot fi apreciate ca minilovituri de stat, care vizau: subordonarea Justitiei, punerea stapanirii pe toate institutiile statului si , pana la urma, punerea stapanirii pe Romania, pentru a rupe tara de Occident si a o preda Rusiei. Sa se stabileasca ce au facut cu banii de la buget si cu cei din fondurile UE, fiindca numai Dragnea, ajutat de consiliera sa Carmen Dan, a furat probabil peste un miliard de euro din 2002 pana in prezent, cu Tel Drum si alte actiuni banditesti. Un exemplu este Hotelul Turris, cu opt etaje, pe care l-a cumparat in 2009 cu 300 de mii de lei, pe numele sotiei, cand hotelul valora 110 milioane de lei. Pupila lui Dragnea, Carmen Dan, care l-a consiliat cum sa fure sute de milioane de euro la Alexandria, a fost rasplatita cu functii inalte si individa, ca recunostinta, a pus armata de jandarmi echipata de razboi sa nimiceasca o suta de mii de manifestanti pasnici si tot ea a dus acolo si derbedeii aruncatori de pietre. Pacat ca legea nu permite sa fie spanzurata in Piata Victoriei. Banda BDT trebuie judecata pentru ce a facut banditeste cu banii si cu legile tarii, pe parcursul a trei ani de activitate fatis antiromaneasca, pentru ce a facut cu Kovesi, cu votantii romani din Diaspora, cu atitudinea nedemna fata de diplomatii occidentali. BDT trebuie judecata pentru ca ne-a rupt de tarile arabe si s-a straduit sa ne scoata din UE. Trebuie sa raspunda cei vinovati din BDT, pentru salariile si pensile acordate din imprumuturi, pentru lipsa investitiilor, pentru acordarea de pensii speciale si ajutoare sociale nemeritate si pentru macelul din 10 august.

Alte articole din: Ultimele Stiri