Alina Gorghiu îi cere președintelui PSD, Marcel Ciolacu, „să tragă o liniuță peste Teodorovici”

Tuesday, 10 December 2019, 16:42 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Senatorul PNL - Alina Gorghiu i-a cerut președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, „să tragă o liniuță peste numele lui Teodorovici”, ca replică la ultima ieșire a lui Teodorovici la adresa ministrului Finanțelor, Florin Cîțu.

”Ce noroc că domnul Ciolacu, președintele interimar al PSD, e mai preocupat de PNL decât de mojicia greu de suportat a colegilor de partid.
Domnule Ciolacu, vă adresăm umil o întrebare, care sper să nu rămână fără răspuns.
Sunteți mândru de cât de grobian este Orlando Teodorovici? Că parcă nu am văzut nicio delimitare publică, niciun gest de sancționare sau măcar vreo amărâtă de declarație care să arate că PSD chiar înțelege să facă altă politică decât cea a jignirilor!
Câteva exemple din Teodorovici:
- jurnalistei de la B1: “Sunteți liberă diseară?Îmi faceți curte că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși”;
- domnului Cîțu: „Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost”;
- și tot domnului Cîțu: “Îmi plac c**vele, dar nu în politică.”.
Ulterior votului de la moțiunea simplă, în timp ce Florin Cîțu răspundea întrebărilor puse de jurnaliști, Teodorovici l-a îndemnat să “tragă o liniuță la Guvern”.
Nu credeți, domnule Ciolacu, că PSD trebuie să tragă o liniuță peste numele domnului Teodorovici și după să o ia de la capat?!” a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-10 20:42:14
Paine si circ in Romanica

Eu inca imi amintesc cand Ponta si Sova erau saltati de DNA-ul Lulutei pe atunci, cu Turceni si Rovinari, tocmai expirase contractul de asistenta juridica cu aceste entitati al cabinetului de avocatura Gorghiu si asociatii pe aceleasi sume lunare.... Apa trebuia trasa de mult timp peste nenorocitii astia care nu stiu decat sa mulga bani de la stat.

2019-12-10 21:32:48
vasiled

Esti si tu in razboi cu astia de la PSD? Sunteti numai razboinici!!! O sa traga si peste voi cineva o liniuta! Incheiati razboiul cu astia si treceti la treaba! Sa vedem de ce sunteti in stare! Pana acum...dati din picioare in stanga si in dreapta si nu faceti nimic!!!

Alte articole din: Ultimele Stiri