ALDE pregătește alianţă cu PSD la locale? Varujan Vosganian a făcut anunțul

Saturday, 14 December 2019, 14:43 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Varujan Vosganian a vorbit despre strategia pe care o va avea ALDE la alegerile locale de anul viitor şi la cele parlamentare.

Varujan Vosganian a declarat că sunt voci în ALDE care spun că ar dori o alianţă electorală cu PSD la alegerile locale, chiar dacă partidul a părăsit coaliţia înainte de prezidenţiale.

"Noi până în ianuarie-februarie trebuie să ne evaluăm corect forţele şi să ne convingem oamenii că trebuie să mergem singuri în alegerile locale. Dacă la locale luăm 7% mergem mai departe, dar dacă luăm 3%, atunci sigur că situaţia se pune altfel. Dar, după opinia mea, există resurse.

(...) În plan local, lucrurile nu sunt aşa de clare ca la Bucureşti. Nu vă ascund că sunt unii colegi de-ai noştri care ar prefera să facă o coaliţie locală cu PSD decât cu PNL. Pentru că sunt unii de la PNL care se poartă ca nişte satrapi, tot aşa cum în alte zone sunt unii de la PSD care se poartă ca nişte satrapi. Şi sunt şi relaţii personale pe care nu putem să le negăm", a declarat deputatul Varujan Vosganian într-un interviu acordat DC News.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-14 15:12:18
Constantin Gadea

Cat de josnici pot fi unii politicieni, care isi zice liberal si linge in posterior pesedistii. Sa ia aminte aceste javre, infractoare si miruite sa scape, ca pot fi ertate de Dumnezeu, dar nu si de justitie.

2019-12-14 15:35:14
Constantin Gadea

Nu este strigator la cer, ca platim in prostie aceste jigodii infractoare si tradatoare numite Tariceanu si Vosganian ? DNA oare nu mai exista ? Degeaba postez eu de ani de zile despre afacerea Sterling, in care Tariceanu a dat gazele canadienilor pe spaga . Nu se deranjeaza sa analizeze Hotararea Guvernamentala nr.1446 si anexa 11 din 12 noiembrie 2008, semnate de premierul Tariceanu hoteste, in ultimile zile ale mandatului de premier ?

Alte articole din: Ultimele Stiri