Adina Samson: Voi lupta cu prețul imaginii mele terfelite! Sper ca fiica mea să traiască altfel!

Friday, 08 May 2015, 11:06 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Adina Samson, fosta parteneră intimă a primarului de Iaşi, Gheorghe Nichita, hărţuită şi ameninţată de aparatul de spionaj pus la punct de edilul PSD, a dezvăluit în exclusivitate pentru „Adevărul“ care sunt planurile sale pentru viitor. Tânăra de 33 de ani a acceptat cu greu să vorbească, arătându-se dezamăgită de latura preponderent tabloidă în care mass-media din România a abordat cazul grav de abuz de la Iaşi. Angajata Primăriei Iaşi spune că a hotărât să se retragă inclusiv din sfera care ţine de anchetarea penală a acestui caz. „Tot ce pot să spun acum este că nu am de gând să depun o plângere împotriva domnului Nichita, în primul rând pentru că vreau să închei acest capitol al vieţii mele şi, în al doilea rând, pentru că nu vreau să se creadă că doresc vreun avantaj de pe urma acestei situaţii. Las justiţia să îşi facă treaba. Momentan, doresc doar să trec cu bine peste acest moment dificil din viaţa mea“, a declarat Adina Samson pentru „Adevărul“.

 Trauma tinerei de 33 de ani a fost accentuată şi de trădările din anturaj. Adina Samson spune că mai multe femei care lucrau în primărie îi dădeau raportul primarului şi îl ajutau să-şi conducă la îndeplinire planurile abuzive. „Din păcate, eu am fost trădată chiar de cele pe care le credeam prietene, care ştiau ce se întâmplă, care erau complicele lui (ale primarului Gheorghe Nichita – n.r.), îl încurajau şi îmi spuneau că şi ele şi-ar fi dorit să fie iubite aşa. Deci, totul porneşte de la lipsa de educaţie, de la lipsa unor valori morale şi civice solide“, ne-a mai declarat Adina Samson. Încă şefa a unei serviciu din cadrul Primăriei Iaşi, Adina Samson a încercat încă din toamna anului trecut să-şi găsească un alt loc de muncă. Potenţialul angajator a fost apelat chiar de către primarul Nichita care i-a indicat „să se liniştească“. Ulterior, edilul PSD i-a transmis: „În Iaşi nu ai ce căuta, nu te angajează nimeni!“. Tânăra este hotărâtă să-şi refacă viaţa şi să aibă un copil, mesaj pe care i l-a transmis şi primarului în septembrie 2014, moment în care a fost lovită violent. 
„Sper ca fiica mea să trăiască altfel şi, de aceea, am decis să lupt, cu preţul sănătăţii, a imaginii mele terfelite şi a durerii părinţilor mei. Poate, într-o zi, voi putea spune mai multe lucruri public, însă acum vreau să mă retrag din zona de cancan, din zona de amantlâc sordid, penibil“, a încheiat Adina Samson, scrie Adevarul 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri