Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Robbie Williams la Bucureşti. Totul despre concertul anului 2015 în România

Friday, 19 December 2014, 15:33 Sursă: REALITATEA.NET

Pe siteul oficial al artistului nu apare încă informaţia potrivit căreia Robbie Williams ar veni la Bucureşti. Este însă clar că Robbie Williams va avea un mare turneu european în 2015, numit "Let Me Entertain You". Aşadar, concertul din Bucureşti ar putea avea loc undeva în primăvara anului 2015. Robbie Williams a confirmat deja prezenţa la Madrid (25 martie), Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai).

Robbie Williams la Bucureşti. Cine îl aduce pe britanic în Capitală

Este o întreagă bătălie pentru aducerea lui Robbie Williams la Bucureşti. Events, deşi a anunţat sosirea britanicului la Bucureşti, spune că se luptă pentru organizarea evenimentului cu Marcel Avram şi EMagic.

Decizia finală privind organizatorul din Bucureşti va fi luată de managementul lui Robbie Williams.

Robbie Williams la Bucureşti. Artistul a refuzat Arena Naţională

Concertul lui Robbie Williams la Bucureşti va genera, fără îndoială, un interes uriaş printre fanii din România şi ţările din jur.

Totuşi, concertul nu va avea loc pe Arena Naţională, managerii lui Robbie Williams solicitând ca showul să aibă loc în Piaţa Constituţiei.

Robbie Williams, un mare nume al muzicii care a ocolit Bucureştiul


Robbie Williams a împlinit 40 de ani şi se bucură de un succes fenomenal în Marea Britanie, iar lansarea unor single-uri care "Milennium" sau "Angels" l-au făcut un adevărat star mondial. â

2015 pare să fie ultima şansă de a-l vedea pe Robbie Williams la Bucureşti. Britanicul şi-a anunţat în repetate rânduri intenţia de a-şi încheia cariera de artist.

Ba chiar, recent, Robbie Williams a spus că şi-ar dori să lucreze ca mecanic auto în Germania, deoarece s-a plictisit de muzică şi vrea un "loc de muncă adevărat".

Robbie Williams la Bucureşti. Cunoscute şi necunoscute

Locul: Piaţa Constituţiei
Data: Nu este cunoscută, probabil primăvara lui 2015
Preţul unui bilet: necunoscut
Organizator: Events, Marcel Avram sau eMagic
Formaţii invitate în deschidere: necunoscut

realitatea.net vă va ţine la curent cu toate informaţiile despre venirea lui Robbie Williams la Bucureşti.

Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN