Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O celebră actriţă, în costum de baie la câteva luni de sarcină. "Nu-mi stă în caracter, dar..."

Monday, 04 January 2016, 17:51 Sursă: REALITATEA.NET

Anne Hathaway, care a anunţat în noiembrie 2015 că este însărcinată, a postat o fotografie neaşteptată. Deşi artista în vârstă de 33 de ani ţine foarte mult la viaţa privată, de data aceasta a făcut publică o poză în care apare în costum de baie şi în care i se vede foarte bine burtica.

"Să postez o fotografie cu mine în bikini nu-mi stă în caracter, dar de curând, când mă aflam pe plajă, a m observat că cineva îmi face poze. M-am gândit că dacă fotografiile tot vor ajunge să fie văzute de toată lumea, măcar să mă asigur că sunt nişte imagini care mă fac fericită (şi să fie realizate cu acordul meu)", a explicat Anne Hathaway pe reţeaua de socializare.

Respectiva poză a adunat, în doar câteva ore, peste 252.000 de aprecieri pe Facebook şi  185.000 de Like-uri pe Instagram.

Actriţa Anne Hathaway şi soţul ei, Adam Shulman, au anunţat că vor deveni părinţi pentru prima dată în toamna anului trecut.

Hathaway şi Shulman sunt împreună din 2008 şi s-au logodit în noiembrie 2011. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2012, în cadrul unei ceremonii private, care s-a desfăşurat în California.

Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN