Mesajul lui Keo, după despărțirea de Andreea Bălan

Tuesday, 08 April 2014, 23:56, Sursă: REALITATEA.NET

Keo a luat atitudine! La scurt timp dupa ce s-a aflat ca el si Andreea Balan nu mai formeaza un cuplu, s-a spus ca cei doi si-au spus adio pentru ca nu isi dorea o familie.
Adaugă părerea ta

Keo a postat pe pagina sa de Facebook un scurt mesaj prin care explica de ce relatia lui cu Andreea nu a mai functionat si neaga ca nu ar fi vrut sa devina tatic.


"NU AM DECLARAT ca nu imi doresc sa am niciodata familie si copii! Dimpotriva! E cu siguranta cel mai frumos lucru in viata. Am explicat doar din ce motiv s-a racit relatia cu Andreea in ultimele luni: pentru ca eu mi-am dorit sa mai asteptam putin avand in vedere ca am fost extrem de ocupat cu constructia casei noastre timp de doi ani de zile, neglijand astfel partea profesionala, iar in momentul acesta chiar simt nevoia sa ma concentrez pe muzica. Consider ca a avea un copil este o mare responsabilitate, pe care imi doresc sa mi-o asum la momentul potrivit. Presa insa s-a grabit sa-mi puna eticheta de burlac inrait si care nu isi doreste copii, dar realitatea este alta!

NU AM DECLARAT niciodata ca m-am despartit de Andreea pentru ca ea vroia sa se casatoreasca cu mine!", este o parte din mesajul lui Keo, scrie wowbiz.ro.