Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Emoţionant! Lady Gaga a cântat pentru tinerii LGBTQ respinşi de familii şi fără adăpost

Monday, 28 November 2016, 11:03 Sursă: REALITATEA.NET

Lady Gaga, faimoasă pentru activismul său pentru drepturile comunităţii LGBTQ, a stat de vorbă cu zeci de tineri adunaţi la centru să o întâlnească. Mulţi dintre ei au fost respinşi de familiile lor, dar au găsit o comunitate primitoare în Ali Forney Center, după ce au rămas fără adăpost, anunţă Mediafax.

Gaga a cântat la centrul Ali Forney o versiune acustică a hit-ului "Million Reasons", de pe noul ei album "Joanne", la o chitară neagră, în timp ce era "cocoţată" pe vârful unui pian, îmbrăcată lejer, într-un tricou negru pe care era scris "Be Brave / Fii curajos!", pe partea din faţă şi "Kindness is / Bunătatea este ..." pe partea din spate. Cu câteva ore mai devreme, Gaga a vizitat un magazin Gap din Manhattan împreună cu mama ei, de unde a cumpărat zeci de piese de îmbrăcăminte pentru tinerii de la centru.

 Locuitorii din centru au fost vizitaţi înainte cu o zi şi de Madonna. Centrul este numit după un copil, Ali Forney, care a fugit de acasă la vârsta de 13 şi a fost ucis pe străzile din New York, la vârsta de 22 de ani.


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN