Cum arată prima soţie a lui Florin Piersic

Wednesday, 30 March 2016, 00:20, Sursă: REALITATEA.NET

Tatiana Iekel (83 de ani), fostă actriţă a Teatrului Mic, dar şi mama lui Florin Piersic Jr. primul moştenitor al actorului a fost prezentă la premiile Gopo.

Adaugă părerea ta

Florin Piersic a salutat-o, ca un vechi curtezan. Ştia că ea se află în sală, semn că au rămas prieteni. Femeia, îmbrăcată în negru, şi cu un şirag de mărgele roşii la gât, a zâmbit discret, a aplaudat şi s-a uitat cu mândrie la bărbatul pe care, cândva, l-a idolatrizat.

„Este o doamnă elegantă care mai primeşte câte un rol, rotunjindu-şi astfel pensia. Ţine legătura atât cu fiul, cât şi cu fostul ei soţ, Florin Piersic, şi nu se plânge de pensia pe care o are, din mândrie”, ne-au mărturisit surse din preajma acesteia.

Dacă e să dăm timpul înapoi, vă spunem că Tatiana Iekel e prima femeie care a reuşit să-l convingă pe Mărgelatu să ajungă la altar, în 1960. Dar tot ea a fost şi cea care şi-a dorit divorţul, după o căsnicie cu năbădăi, de 14 ani. Actriţa a susţinut adesea că Florin n-a fost bărbatul unei singure femei, îndrăgostindu-se de toate colegele de breaslă, alături de care a jucat. De la show au lipsit cea de-a doua lui soţie, Anna Széles, stabilită în Ungaria, şi actuala, Anna Piersic, care locuieşte la Cluj.

Mai multe pe Click.ro.