Cinci mistere ale dramei lui Gabriel Cotabiţă

Monday, 11 May 2015, 08:12 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Sunt împietriţi de durere şi aşteaptă o veste bună! Familia şi prietenii lui Gabriel Cotabiţă speră într-o minune, după ce cântăreţul de 59 de ani, care a suferit vineri un stop cardio-respirator, nu dă semne că şi-ar reveni.

Gabriel Cotabiţă este în continuare în comă indusă, conectat la aparate,  în stare gravă la terapie intensivă, după ce inima i s-a oprit şi s-a prăbuşit fără cunoştinţă. Momentul de cumpănă prin care trece Cotabiţă ascunde însă şi câteva mistere, adâncite de faptul că familia nu face absolut nici o declaraţie.

1. Unde se afla Gabriel Cotabiţă când i s-a făcut rău?

Oficial, reprezentanţii hotelului şi medicii au spus încă de la început că artistul se afla în sala de sport. Există însă voci care susţin că acesta se afla într-o cameră din hotel în momentul în care s-a prăbuşit.

2. Cât timp a trecut până când s-a început resuscitarea?

Se ştiu foarte puţine lucruri legate de acest lucru. Reprezentanţii hotelului au afirmat, vineri, că personalul lor i-a acordat cântăreţului primul ajutor, apoi a chemat ambulanţa. Acordarea primului ajutor până la sosirea doctorilor este vitală: făcută corect, poate salva o viaţă. Medicii de la SMURD l-au resuscitat circa 10 minute până când inima cântăreţului a repornit. Este extrem de important cât timp inima nu a pompat sânge pentru a putea stabili cu ce sechele neurologice rămâne pacientul (creierul poate fi grav afectat), scrie Click!.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: VEDETE