Cătălin Crișan și-a lăsat fiica la greu. Declarații uluitoare!

Monday, 14 July 2014, 20:38, Sursă: REALITATEA.NET

Emotii mari pentru fetita lui Catalin Crisan si a Luciei Bubulac. Daria, in varsta de 14 ani a castigat marele trofeu la "Mamaia Copiilor".

Adaugă părerea ta

Emotii mari pentru fetita lui Catalin Crisan si a Luciei Bubulac. Daria, in varsta de 14 ani a castigat marele trofeu la "Mamaia Copiilor", scrie Cancan.ro.

Lucia Bubulac, fosta sotie a lui Catalin Crisan este in culmea fericirii. Si-a pregatit fetita pentru Festivalul "Mamaia Copiilor", concurs care s-a desfasurat in perioada 7-13 iulie, iar eforturile ei au fost rasplatite.

Chiar daca trebuia sa fie prezent la un eveniment asa important din viata fiicei lui, Catalin Crisan s-a facut nevazut si si-a lasat copilul la greu. "Tatal ei nu a fost sa o vada, probabil a avut alte treburi. Important este faptul ca fata a luat cel mai important premiu. Sunt tare mandra de ea. Are un talent deosebit si sunt sigura ca va avea o cariera de succes in domeniu. Nu a avut nevoie de tatal sau pentru sfaturi, din acest punct de vedere se ocupa profesorii ei. Insa, na, si-ar fi dorit ca tatal ei sa o vada, ca orice alt copil", ne-a declarat Lucia Bubulac.