Când a murit, de fapt, Cristina Țopescu? Detalii dezvăluite de managerul Serviciului de Ambulanță 

Monday, 13 January 2020, 08:26 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

CRISTINA TOPESCU A MURIT // Cristina Țopescu a murit. Jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită decedată, duminică seara, în locuința sa. Aceasta avea 59 de ani.

CRISTINA TOPESCU A MURIT. "A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21:39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru o doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile", a precizat Alis Grasu, pentru AGERPRES.

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că, în cursul serii de duminică, a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

"În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală", informează IPJ Ilfov.

Cristina Ţopescu avea 59 de ani.

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie 1960. Tatăl său a fost cunoscutul comentator sportiv Cristian Ţopescu. 

Cristina Țopescu a murit. Ce au găsit polițiștii lângă trupul jurnalistei

CRISTINA TOPESCU A MURIT // Echipajele de poliție și de ambulanță venite acasă la Cristina Țopescu nu au putut decât să constate decesul. Deși pe trupul ei nu apar urme vizibile de violență, oamenii legii au deschis un dosar pentru moarte suspectă.

Cristina Ţopescu, interviu cutremurător: Mintea fără suflet poate naşte monştri

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-13 09:31:49
Iulian

Titlul promite ceva, dar din cuprins nu rezulta nimic. Acesta este profesionalismul dv.? Macar din respect pt.o fosta jurnalista.

Alte articole din: LIFESTYLE