Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A folosit Bianca Drăguşanu o mamă surogat pentru fetiţa ei? Imaginea care lămureşte tot misterul

Thursday, 13 October 2016, 16:13 Sursă: REALITATEA.NET

După ce în presă s-a scris că ar fi apelat la o mamă surogat, motiv pentru care nu a apărut niciodată în public afişându-şi burtica de gravidă, Bianca a arătat, în direct la TV, o imagine cu operaţia de cezariană pentru a pune o dată pentru totdeauna capăt acestor zvonuri.

"Trebuie să clarificăm treaba asta. Mi se pare imposibil, cum poţi să crezi aşa ceva. Chiar acum îmi povestea cineva că s-a întâlnit cu o persoană şi a rugat-o să îi zică că eu am înfiat un copil sau că am avut o mamă surogat. Eu nu vreau să crească fetiţa şi să mă întrebe dacă nu sunt mama ei. Uite aici, am operaţia, încă fac înjecţii", a spus ea.

Bianca şi Victor s-au cuplat în 2012, când au dansat împreună la emisiunea „Dansez pentru tine”. În octombrie 2013, s-au căsătorit cu mare tam-tam, având parte de una dintre cele mai mediatizate relaţii din ultimii ani. În martie 2014, cei doi au divorţat la notar, însă, după câteva luni de pauză, au reluat relaţia. Anul trecut, în noiembrie, Bianca a făcut un set de analize amănunţite în vederea unei sarcini, după care, în ianuarie, a plecat împreună cu Victor într-o călătorie mai lungă în America. În acest voiaj a rămas Bianca însărcinată.

Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN