Coronavirus - România: 1815 de cazuri confirmate

Zodii protejate de Univers în 2020. Au lumea la picioare!

Thursday, 12 March 2020, 08:44 Sursă: Realitatea.net

Cele trei planete sunt marii protectori ai zodiacului, ferind de rele atât semnele pe care le guvernează, cât și semnele prin care își fac tranziția.

Taur

În 2020, Uranus se se va afla în zodia Taurului, de aceea acest semn va fi susținut în toate proiectele sale, fie că este vorba de profesie, bani sau familie. Marea calitate pe care o va stimula Uranus este creativitatea Taurului și capacitatea sa de a găsi soluții, pentru a ieși din anumite stări de criză ce vor apărea de-a lungul anului. Dacă va iniția afaceri în acest an, va face anumite investiții sau va începe o activitate profesională nouă, Taurul va avea multe reușite și își va putea împlini un vis mai vechi legat de evoluția sa în carieră. Anul acesta, nativii singuri din Taur își vor găsi, în sfârșit, sufletul pereche și se vor elibera de suferințele și obsesiile trecutului. 

Capricorn

Cu trei planete tranzitând prin casa sa, Capricornul este răsfățatul și protejatul acestui an și orice probleme ar apărea în calea sa vor fi învinse cu ajutorul planetelor Jupiter, Saturn și Pluto. Jupiter îi aduce Capricornului norocul de a întâlni oameni extraordinari, care îi vor oferi un sprijin necondiționat și îl vor ajuta să-și dezvolte abilități cu totul speciale, precum empatia, compasiunea și tăria sufletească. Saturn, planeta care guvernează Capricornul, îl va susține în proiectele sale, oferindu-i cel mai important dar: timp pentru a-și atinge toate țelurile. Pluto, protectorul bogățiilor subterane, îl va înzestra pe Capricorn cu o stabilitate financiară mai mare decât în oricare alți ani. În plus, în decembrie 2020 va avea loc un eveniment spectaculos, conjuncția dintre Saturn și Jupiter în Capricorn, moment al unei realizări importante pe planul relațiilor și al evoluției spirituale. Citește continuarea

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE