Zodii care vor ajunge la despărțire, până la sfârșitul anului. Relația lor se va termina în lacrimi

Tuesday, 03 December 2019, 15:00 Sursă: Realitatea.NET

Începem cele mai multe relații energizati de necunoscut, dornici să descoperim ce ne poate oferi noul partener. Atunci când o relație se termină pe neașteptate, suntem nevoiți să abandonăm nu numai ceea ce a fost, dar și speranțele noastre pentru ceea ce ar fi putut fi. În loc de visuri și planuri de viitor, rămânem cu un gol în inimă și cu lacrimi în suflet.

Adaugă părerea ta

Pentru 3 dintre semnele zodiacale, planetele și astrele vor aduce influențe nefavorabile la sfârșitul acestui an, pecetluind o ruptură dureroasă. În loc să traverseze spre noul an cu speranțe și gânduri de iubire, vor întâmpina sărbătorile cu inima frântă. Singura alinare este gândul că tot răul va duce, poate, spre mai bine și vor găsi fericirea în anul care urmează.

Taurul sfârșește anul în lacrimi

Taurul este guvernat de Venus și nativele acestei zodii sunt vrăjite atunci când se îndrăgostesc. În timpul unei relații, femeile Taur sunt generoase și senzuale, putând să sacrifice orice pentru partenerul lor. Taurul este un semn fix și suportă foarte greu schimbarea. Adesea, femeile Taur au tendința să tragă de o relație, chiar dacă simt că nu mai au nimic de împărtășit cu persoana de lângă ele.

Sunt gata să lupte pentru iluziile pe care le-au avut cândva, în ciuda oricărei evidențe, chiar și atunci când sfârșitul devine inevitabil. Cu toate acestea, după ce decizia a fost luată, pentru Taur nu mai este loc de întoarcere. Chiar dacă nu a inițiat ea despărțirea și încă mai ține la partener, femeia Taur nu mai deschide ușile pe care le-a zăvorât după plecarea acestuia.

Citește continuarea aici

Alte articole din: Ultimele Stiri