Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Testul care îţi dezvăluie latura ascunsă. Ce se întâmplă, de fapt, în subconștientul tău

Saturday, 03 October 2020, 22:36 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

Așadar, caracteristicile care te deranjează cel mai mult acum la cei din jur sunt și cele care ți-au provocat dezgust în primele etape ale vieții tale. Din acest motiv încerci să le ascunzi, uneori nefiind conștientă de ele. Fă și tu testul Szondi și află care este latura ta ascunsă!

Uită-te la cele 8 portrete de mai jos și alege persoana pe care nu ai vrea niciodată să o întâlnești într-o noapte întunecată, deoarece modul în care arată îți provoacă dezgust și frică. După ce ai făcut acest lucru, citește interpretarea ce corespunde cu numărul portretului.

Interpretări:

1. Sadicul

Refulare: este posibil să fi avut câteva experiențe în primii ani de viață asociate cu autoritarismul, o nevoie de a domina și un amalgam de intenții negative față de tot ce te înconjura. Dacă ai ales portretul acestui profesor, înseamnă că ai refulat dezgust și umilire față de comportamentele celor din jur în subconștientul tău.

Epilepticul
Refulare: atunci când vorbim de tulburări de comportamente asociate bolilor mintale, unele dintre trăsăturile la care ne referim pot fi: iritabilitatea, impulsivitate, izbucnirile agresive de furie și violență. Dacă acest domn cu cap rotund ți-a dat fiori pe șira spinării și ți-a provocat o senzație de frică, este foarte probabil ca în copilăria ta să fi avut sentimentele și comportamentele menționate mai sus.

Negare: ești o ființă amabilă și pașnică. Faptul că ești sfioasă și prietenoasă îi face pe cei din jur să creadă că ești o persoană responsabilă, care se controlează foarte bine. Ești stabilă în sentimentele tale și creezi legături extrem de repede cu persoane, idei și obiecte.

Catatonicul
Refulare: unele dintre cele mai importante trăsături ale acestei boli mintale sunt stimularea excesivă a imaginației și negativismul. Dacă acest domn zâmbăreț ți-a inspirat sentimente negative, atunci este posibil să ai momente de hiperactivitate în mintea ta, care te determină să pierzi legătura cu realitatea.

Negare: tinzi să adopți comportamente bazate pe stereotipuri și nu îți plac schimbările și inovațiile. Poate ești o persoană timidă, care se adaptează foarte greu la situații noi. Cea mai mare teamă a ta este imposibilitatea de a te controla. De asemenea, poți fi o persoană rigidă, adesea defensivă, căreia nu îi place să își exprime sentimentele.

Schizofrenica
Refulare: personalitatea schizofrenică este caracterizată de apatie, gânduri și emoții incompatibile. Dacă această expresie pasivă ți-a dat fiori, este posibil să fi avut sentimente de indiferență față de cei din jur și o retragere în sine față de lucruri și evenimente încă de la vârstă fragedă.

Negare: ești o persoană sociabilă. Crezi în socializare și în comunicarea cu cei din jur, de cele mai multe ori bucurându-te de compania oamenilor. Totuși, această sociabilitate este adesea prost înțeleasă și camuflează o persoană izolată, care trăiește permanent cu sentimentul că este singură. Relațiile cu cei din jur sunt impersonale și superficiale, fără sentimente reale. În adâncul tău, simți că nu ai nevoie de alții pentru a supraviețui.

femeie care se uita intr-o oglinda sparta

Isterica
Refulare: trăsăturile principale de personalitate ale persoanelor isterice sunt superficialitatea, instabilitatea emoțională, narcisismul și exhibiționismul. Dacă ai ales această femeie ciudată ca fiind persoana care te sperie cel mai tare, poate este din cauza faptului că ai o dorință refulată și insațiabilă de a capta atenția și aprobarea celor din jur.

Negare: oferi impresia că ești o persoană modestă. Deși pari tăcută și timidă, ai o dorință puternică de a-i cuceri pe cei din jur. Ai o deosebită grijă de modul în care arăți, dar și de comportamentul pe care îl afișezi. De exemplu, vrei mereu să fii elegantă și îmbrăcată frumos, cu accesorii care atrag atenția asupra ta.

Sublimare: astfel de persoane au profesii rare, extravagante.

Depresiva
Refulare: lipsa de respect de sine, sentimentele de inferioritate și vină sunt principalele simptome ale depresiei. Dacă imaginea care te-a speriat cel mai tare deținea numărul 6, e posibil să suferi și tu de această boală sau să ai o înclinație către ea.

Negare: este probabil să pari o persoană de treabă, care nu are nicio grijă pe această lume. Întotdeauna arăți dinamism, încredere și optimism. Totuși, uneori te superi din orice și poți avea stări de melancolie. De asemenea, mai poți fi și suspicioasă și posomorâtă.

Sublimare: poți încerca în viața reală să schimbi aceste tendințe depresive asumându-ți rolul de psiholog, căutând soluții la problemele celor din jur și ignorându-le pe ale tale.

Imagine

Maniacul
Refulare: unele trăsături ale maniei sunt stimularea în exces, dependența, supraestimarea sinelui, a banilor și a emoțiilor. Dacă acest portret te-a dezgustat, înseamnă că în interiorul tău este un fel de emoție care, dacă nu este controlată, te poate transforma într-o maniacă.

Negare: ești o persoană care nu vrea să îi provoace pe cei din jur cu comportamentul său și care detestă zgomotul, extremele și excesele. Ești un exemplu de discreție și control. Fiind logică și cu picioarele pe pământ, întotdeauna pari că ai un comportament exemplar.

Cel cu identitate disociativă
Refulare: acest tip de personalitate se manifestă în dorința unei persoane de a trăi și de a fi acceptată de membrii sexului opus. Dacă acest tânăr îți pare a fi periculos și depravat, este posibil ca în copilăria ta să fi avut o problemă de identitate sau de gen.

Negare: dacă mecanismul de apărare sau de negare a funcționat, acum este posibil să ai tendința de a confirma empatic sexul tău biologic. În acest caz, comportamentul tău, manierele și modul în care arăți demonstrează că ești o femeie adevărată. Întotdeauna încerci să pari sexi și să atragi bărbați, deși în interiorul tău nu ai nevoie de aceștia.

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE